Fotopromenad

När man har haft fullt upp och alltid haft något att plugga så är det jätte konstigt när man inte har något. Denna helg är det lugnt som en filbunke. Eftersom vfun börjar nästa vecka och det är konstigt, skönt men jobbigt på ett sätt. För man vet liksom inte vad man ska göra, jag känner mig rastlös gånger tusen. 

Cyklade på en fotopromenad idag och var borta i nästan 2 1/2 timme. Händerna var stelfrusna efteråt men vad spelar det för roll när man tagit runt 250 bra foton. Kunde varit mer sol och mer höstlöv men man kan inte få allt i livet. Jag är nöjd ändå och det var skönt att gå ut med kameran lite.

Tänk jag skulle egentligen bott på Åland nu och läst till naturfotograf men utbildningen blev dock inställd. Känns riktigt jäkla surt då de är min dröm men samtidigt är det skönt att va här med Anders, plugga till min andra dröm - att bli lärare. Så det kunde inte blivit bättre liksom. 

Ikväll har vi (läs jag) lagat sommarkyckling med delikatess potatis och oj vad gott det blev! Anders var riktigt nöjd och vi båda sa om och om igen att åå vad gott det blev! Nästa gång ska vi göra dubbelt upp så de blir lite mer matlådor!

Nu blir de snart film och mys med min älskling.
Kommentera här: