De första julklapparna

Solen lyser ute och jag håller på att slå in de första julklapparna, dessa ska skickas iväg till USA inom kort så de kommer fram innan jul. Blir lite små paket till mina underbara tjejer i Kalifornien som jag sakna något kopiöst.
 
Idag blir det att söka lite jobb och sen vid halv tre tar jag bussen till jobbet så ikväll väntas de jobb. Det ska bli rolgit att jobba igen efter litet uppehåll från jobb och dylikt. Nu är min förkylning på väg att försvinna, äntligen liksom. Jag har bara haft den i en hel månad nu så tycker det är dags att den flyttar ur min kropp nu. 
 
I morgon bär det av till Halmstad och jag längtar så jag håller på att bli tokig, distansförhållande är då inte roligt och att inte kunna träffa varandra så ofta som man egentligen vill är jobbigt. Men vem vet, snart kanske man har ett jobb i Halmstad och ingen annan än jag kommer bli super duper glad då eller jo Anders förstås med. Kommer bli en riktigt bra helg detta och jag kommer njuta att vara med den personen jag älskar. Få pussa på han när man vill, krypa upp bredvid han i soffan och låna lite av hans värme, mys på hög nivå här!
 
Men först blir det lunch, jobbsökande, buss till jobbet, jobba, hem, sova, packa och sen ta tåget ner.
 
 
 

Samlingen nästan klar

Solen lyser och maken lyser vitt, frost alltså inte snö. Det ser isigt och är isigt på vägarna, så ta det lungt när du ska gå någonstans utomhus. Kallt är det med så ta den där mössan så du inte blir förskyld nu när vi närmar oss julen.
 
Jag har idag varit med mamma en sväng på överby, kollat på lite saker men inte hittat något. Jag är i behov att ett par svarta skor som jag kan jobba i. På jobbfronten är det rätt lugnt, har fått ett mail från vikariepoolen i Halmstad ang möte så det kan bli spännande det. Jobbar på torsdag denna veckan men annars har jag inget inplanerat än.
 
Har kommit på vad jag ska baka inför jul med, en hel del vill jag baka men får nog välja några saker och inte allt. För då kommer våran frys vara full med kakor, lussekatter och annat smarrigt.
 
Mina fotoböcker från USA, tre på själva året med tjejerna och där i finns även när föräldrarna, Zandra och sysern kommer på besök. Sen varsin på resorna jag gjorde, LA, Las Vegas, Hawaii och Yosemite samt en bok med swedish maffians äventyr, jag och mina kompisar alltså. Vi alla var svenska och i den boken finns alla våra äventyr med. De böckerna är minnen, jag kan kolla i dem och drömma mig tillbaka, det stora steget att flytta över hela atlanten + hela usa för att bo i underbara Tiburon i ett helt år. Jag vill tillbaka det vill jag.
Men det fattas två böcker, en på San Francisco och en på Golden Gate bron.
 
 

Gissa vad som visade sig idag med?

Hoppas eran måndag har varit lika bra som min, för solen har lyst här idag med!
 
Sov länge i morse och när jag väl var vaken ville jag inte riktigt gå upp men till slut fick jag dra mig upp ur sängen och börja dagen. Blev en storstädning av mitt rum, allt som kallas damm, hårtussar, dammtussar åkte ut eller ner i gapet på dammsugaren. Så rent har det nog inte varit i mitt rum sen innan jag åkte till USA, men nu när jag sitter här vid mitt skrivbord så kom ja på att jag glömde damma av skrivbordet. Klantidgt gjort men är inte förvånad att glömma något när man städar.
 
Blev pannkakslunch med syrran innan jag åkte till stallet med Malin, blev en mysig promenad upp på berget med henne och farucco i kvälls solen. Så skönt men svin kallt sen när solen gått ner, vilket den gör redan HALV FYRA!!!! vad hände här liksom?!
 
Pojkvännen ringde förut och det var skönt att höra hans röst igen och på fredag får jag se han igen, jag längtar!!! tar nämligen tåget ner till Halmstad då. Just nu är han i kalla snöiga Boden men bara tills på torsdag, men han får gärna ta med vintern ner hit nu för är trött på allt regn och gråa trista dagar. Jag längtar efter snön, den kalla fina vita snön som lyser upp vår mörka vinter.