Lördag 31/10

Sitter i syrrans skola och väntar på att syrran ska bli klar med att skriva ut och prata klart med sandra o Tove, de verkar trevliga:)

Sen ska de bli chokladpudding, mkt gott och jag vill ha det nu. Sen måste jag packa och se som jag kommer få med mig allt hem, det är inte så mkt men det är en resväska + kamraväskan o lite till..haha

  Tänk om 11 dagar fyller jag år..hihi jag räknar inte alls ner eller så..haha

Många kramar Anna

Saknar Mascot så himla mkt, men hon har det nog jätte bra på trappalandas gröna ängar!!

Fredag 30/10

Idag fyller min kära bästa kompis Zandra 18år, så ett STORT GRATTTIS till dig!!! och jag hoppas du får en underbar dag med många paket och mkt tårta:D Jag saknar dig!!

Jag är fortfarande i sollefteå som sagt och här det mulet med sol inte så varmt 1grad bara, ska ner på stan sen med syrran o titta lite i olika affärer, kanske köper något eller inte..måste inte men de vore lite kul..
har blivit krut torr om händerna och handkräm hjälper inte ett dugg..något föslag vad man kan göra åt torra händer???

Sofias lägenhet är mysig och det kanske komma en bild eller två när ja komemr hem..igår lagade vi potatisgratäng o kött och åt glass som efträtt och såg sedan på Harry Potter 2:an, den är bäst tycker ja men den är också den som jag har sett minst gånger..hihi

Saknar alla där hemma, men det känns bra att INTE vara i thn för tillfället, för thn är en så tråkig stad (ta inte illa upp nu kompisar där hemma) men det kändes bra att få komma ¨där ifrån på ett tag och jag kan faktist säga att jag längtar tills ja flyttar hemifrån, bara bo i en egen lägenhet, få äta vad man vill, göra vad man vill låter helt underbart enligt mig..men men de kanske redan är nästa höst som ja flyttar, tror inte det pågrund av vilken utbildning ja ska gå så ska jag nog köra lite praktik innan, eller sagt måste göra lite praktik innan men den kommer gå super bra tror ja..

Ha de underbart var ni än befinner er

Kramar Anna

Sollefteå!!!

Just nu sitter jag i sofias/toves kök vid syrrans dator, har inte med min så det fick blir syrrans..
Här i sollefteå är det kallt, frosten försvinner inte från marken och vi har haft soligt väder..men minus... vi gick en vända och jag tog några kort, orkar inte ladda in dem i syrrans dator så ni får se dem när ja kommer hem.

Annars är det bra här, härligt att se syrran igen...resan hit gick bra sartade vid tjugo över nio på morgonen och kom till sollefteå vid halv sju på kvällen så det tar en hel dag att komma hit med tåg och buss..

Utanför fönstret åker timmerlastbilar fram och tillbaka men som tur är hörs det inte så mkt..

Många kramar Anna