Shoppingn sugen!

Solig dag men det ska börja regna. Vilket vi såklart inte hoppas på då vi ska grilla ikväll!

Är riktigt shoppingsugen och vill ut och leta bland alla reor nu! Men shoppingen spar vi till nästa vecka! Sitter och kollar på kläder på nätet nu men hatar att beställa från nätet. Vill prova plagget först för att se vilken storlek man ska ha. För orka skicka tillbaka kläder som man beställt o som inte passar.

Ha en grym dag!!

Trök!

Dagen började bra tills vi fick reda på att vi inte kan hämta upp vårt nya modem(bredband) för att vi måste ha med Mammas leg eftersom hon står för bredbandet. Vilket suger extremt! Så på torsdag nästa vecka kommer vi troligtvis få vårt bredband igen. Jippi - NOT!

Vädret idag suger med, mulet och väntas regn vilket suger ännu mer.

Nu blir de lunch!

Grillkväll i juni!

Dagen har varit super bra, helt fantastiskt, helt underbar!
 
Började med en cykeltur med systern till mataffären för att handla, fyllde sedan cyklaran med kassar, kylväska, ryggsäck full med mat inför helgen.

En stunds solning på altanen hann jag med innan lunch och lunchen serverades i våran pergola under en klarblå himmel. Det kunde inte bli bättre. Även om när glassen skulle ätas hade det kommit ett stort moln men vi satt där ute och åt glassen ändå för varmt var det!
 
Framåt fem kom Josefine och Kasja för grillkväll, så innan det hade sallad fixas, köttet marinerats, potatis kokats och de alkoholfria drinkarna gjorts i ordning.
 
Blev en kväll fyllt med roliga ögonblick, super god mat - potatisknyten med rödlök, fetaost & oregano och Chipotlemarinerad fläskfilé, tsatsiki. Tre omgångar kubb hann vi med och några gånger plockpinn XL. En god men mättsam efterrätt hallonpannacotta med mjölkchokladtryffel!
 
 
Fick en jätte fin blombukett (den rosa längst ner) + en Åre chokladstrut av underbara Josefine!'
 
Tack tjejer för en underbar grillkväll!