kvälls powerwalk

Varit riktigt taggad på att få gå ut och springa hela dagen så nu ikväll drog jag och Lea ut på en powerwalk vid vattnet med jogginging de sista 500 metrarna. Det var riktigt gött kan jag säga och vaderna sa inte emot en enda gång, vilket var skönt. Det konstigaste var att det fortfarande var varmt ute och klocka var nio, aldrig hänt innan och det var varma vindar. Ja de säger ju att september/oktober kommer bli varma och ja om denna värmen ska fortsätta så kommer det bli varmt!! Har gått runt och svettats hela dagen vilket jag inte heller brukar göra, kunde inte ens sitta ute i solen och äta lunch idag, antingen börjar jag bli sjuk eller så är det varmt!
 
Annars har dagen varit bra, barnen har skött sig och vi hade taconight. Mina linser som jag beställde i lördags har kommit, riktigt fort gick det och jag är gladare än gladast.
 
Fin solnedgång var det även!
 
 
 
 

precis

Har precis (tänkte skriva presis, nu går de utför) pratat med min underbara storasyster i två timmar, så skönt att bara prata om allt, hur man har det, hur hon har det, allt och lite till. På söndag flyger hon till Nice där hon ska läsa franska i höst, ska bli spännande tycker jag. Så nästa gång vi pratar så är hon i Nice. Så nu kommer mamma och pappa ha det tomt i huset, men de har varandra som tur är.
 
Nu är även planerna för helgen spikade, sleepovers, Amerikansk fotboll, en turridning på stranden, poolen och film maraton. Kommer bli en awesome helg känner jag!
 
 

Min fina vän fyller år

Idag fyller min otroligt fina vän Kajsa år, hela 21 år blir hon och om hon hade varit här med mig hade vi firat det med att gå ut på en restaruang och tagit en cocktail var. Hemma är 21 ingen siffra (tror jag) men här är det stort.
 
Så STORT GRATTIS till min fina fina underbara älskade Kajsa. Du betyder väldigt mycket för mig och det behövs en rödhårig tjej i vårt gäng som lyser upp. Som alltid finns där, ställer upp för en, så som en bästa vän ska vara.
 
Tack för att jag får ha dig som vän, du är speciell och ingen är som dig <3