Pride i San Francisco!!

Asså Pride i SF var något speciellt, har dock inget att jämföra med då detta var första gången jag vart på en. Men det var väldigt kul och häftigt!! Låter bilderna tala för sig!!
 
 

Jag!

Detta är då jag, Anna var mitt namn & är 21år och bor sedan snart tre månader i Tiburon, Kalifornien USA. Här på min blogg får ni följa mitt äventyr som au pair, tar hand om två flickor, Taylor 9år och Catie 4år. Intensiva dagar med mycket bus och tokigheter, på helgerna blir det många utflykter med andra au pairer. Nu på sommaren fylls dagarna med olika Camps, poolhäng och en o annan glass. Om ni har frågor är dem bara att ställa, försöker svara så gott jag kan!
 
 

jogging i värmen!!

Slänger in ett kvikt inlägg innan jag drar mig uppåt till Novato. Ska hämta upp Frida och Amanda och sen drar vi till Pentaluma Outlet, grymt!! Sover över hos Amanda och sen i morgon blir det SF och deras Pride festival, den stora paraden!!
 
Idag har jag varit duktig och joggat, drog ut en sväng på förmiddagen när det bara var 23 grader varmt och stråladen sol och ingen vind. Var totalt död när jag kom hem men åh vad gött de känns nu, kommer nå mitt mål att kunna springa 3km i sommar!! Sen drog jag och värdfamiljen coh åt lunch på yacht klubben, super gött!
 
Lunchen och under lite väder för kommande dagar ;)