Mycket jobb

Nu var det ett tag sedan igen som jag bloggade.

I söndags efter jobbet kom pojkvännen och hämtade mig och sen tillbringade jag mina två lediga dagar med honom igen. Man får passa på medan han är hemma och det var riktigt jobbigt att säga hej då igår. De dröjer ett tag nu, sisådär 7 veckor tills vi ses igen. Alldeles för länge och jag längtar redan hur mycket som helst. 

Blev två dagar med mycket bad, glass och mys. Helt underbara dagar och nu kan jag inget annat än bara längta tills det är vi två igen.

Igår kväll blev de jobb och nu snart väntas jobb. Två mindre i personalen ikväll vilket kommer bli jätte jobbigt och tufft. Men de fixar vi nog på ett eller annat sätt. Måste bara tänka på att dricka vatten för känner av att jag druckigt för dåligt nu igen. Samt att huvudvärken har kommit tillbaka och så har även min rumskompis blivit sjuk och dragit här ifrån. Jag hoppas inte på att bli sjuk jag med för de skulle bara vara jobbigt. 

Nu bara 2,5 vecka kvar här ute och tiden har gått så grymt fort. Men rätt skönt att vi går mot slutet nu för vi alla är riktigt trötta och slitna.

Saknar Halmstad en hel del och dessa små mysiga gator. Men mest av allt saknar jag pojkvännen.


Liten uppdatering

Nu var det länge sedan man bloggade och har haft en liten mini semester nu de senaste fyra dagarna.Tog nämligen tåget ner till Halmstad i tisdags och träffade pojkvännen och det var helt underbart. Vi stannade i Halmstad tills fredag då vi tog Liseberg på vägen upp till Vänersborg/Trollhättan. 
 
Liseberg har ännu en gång överträffat sig själv med den nya bergochdalbanan Helix. Så himla grym och den är helt klart bäst just nu!!
 
Hade en riktigt bra tid nere i Halmstad och gillar den staden och att bara få vara med den underbaraste personen i världen gjorde det inte bättre precis heller. Jag är helt förälskad i honom och nu när jag är här ute på Ramsvik och han är hemma i vbg är det jobbigt. Men ikväll efter jobbet kommer han och hämtar mig igen och vi åker hem till vbg/thn.
 
Stannade på Starbucks i Göteborg när jag tog tåget ner till honom och den frappuccinon var helt underbart god!
 
Nu lunch och snart jobb!
 

Sydligare breddgrader

Snart, snart så bär de av mot sydligare breddgrader men stannar i samma land. För det är nämligen dags att ta tåget ner till Halmstad och träffa pojkvännen. Äntligen och som jag (vi båda) har längtat. Nästan ett år sedan nu vi började prata och allt känns så himla bra. Jag hoppas och tror att allt kommer kännas ännu bättre inom ett par timmar. 

Nu har jag en liten mini semestern på fyra dagar. Ska bli så skönt att slipp jobba ett tag och visst kommer jag sakna dem, min havsutsikt, somna till vågornas brus och kunna gå ut och klättra i berg när jag vill. Men kommer tillbaka igen på lördag då de vankas tomtefest. Say no more!!

Sommaren har kommit och den senaste veckan var dagarna varit fyllda med volleyboll, bad (mycket bad) bergsklättring, jobb och sena kvällar samt mycket kortspel. Varmt och skönt är det, kanske inte riktigt skönt inne o restaurangen o köket men man går gå ut i frysen lite då och då och svalka av sig.

Sitter just nu hemma på altanen, under vårt segeltyg som skyddar mot solen. Riktigt gött är det men hade gärna sluppit att vara så otroligt trött. Känns som jag kan somna när som helst. Blir att sova på tåget den och göra ett besök på STARBUCKS nere i Göteborgs!! Äntligen kan jag få en frappuccino igen, som jag längtat fast längtar mer efter pojkvännen!