En till vecka!

Nu var det en vecka sedan jag skrev, men det känns som ännu längre. Har inte haft varken tid eller lust att blogga denna veckan som varit. Men en kort sammanfattning av det som hänt:

I söndags kom en praotjej som skulle vara här en vecka, rätt skönt med lite hjälp.

Sen i måndags gjordes de vanliga och sen på kvällen red jag i gymkana lektionen, kunde inte hoppa upp på Sulan utan stigbyglar men det gick en gång på Jalle som är en B-ponny och Sulan är en C-ponny. Men testade att hoppa av o upp i trav och det var så mycket enklare för då sprang du ju med hästen och kunde ta stats och hoppa av jämnfota o så. Det var riktigt kul men knät e ju fint blått på insidan eftersom den tar i sadeln varje gång.

I tisdags hände det inte så mycket. Var klara med allt väldigt fort vilket e ovanligt. Men kände ändå att ja stressade super mycket.

I onsdags gick dagen bara bra, allt flöt på och sedan fick jag rida med på en lektion. Hade Robin, en stor häst, det gick bra men har lite svårt att ha kvar fötterna i stigbyglarna bara. De mest åker in o ut. Men men allt e man inte bra på.

Sen i torsdags var jag trött o det kändes som jag bara ville gå o lägga mig. Inget funkade för mig och jag gick mest om kring o var jätte trött o hängig. Började bli förkyld oxå.

Sen i fredags jobbade jag bara halv dag, då till halv tolv. Riktigt skönt var det. Sen satt ja vid datorn/tv. Så på idol i min ensamhet.

I går, lördag, åkte jag med Sanna och Ebba till Ica Maxi i Västerås för att hjälpa till vid ponny-ridnignen vi skulle ha. Lastade Bam bam o Arne och sen bar vi iväg på en igen snöad väg. Men vi kom till Västerås utan bekymmer även om vägen var halkig och de bildades en enorm kö bakom oss eftersom vi bara körde i 60 på en 100 väg, men eftersom vi hade en hästtransport så var det bra att ta det lugnt. Där mötte vi upp Julia, Sara, Gabby o Vendela som vi hade hämtat upp i Sura. Sen mellan 12-15 var det ponny ridning och snöade gjorde det, skit kallt var det men vi gick där fram och tillbaka, Sprang in i värmen när inga barn var där. Det var riktigt kul att vara med på det. Sen lastade vi in dem vid tre och gick in på maxi för att handla lite jag o Sanna. Köpte lite saker till jul, filmen; Dumbo och lite mat. Men inget godis.

Sen när vi kom tillbaka till stallet lastade vi ur dem, gjorde i ordning transporten och så. Sen gick jag o Ebba ut med Sannas tre små söta underbara hundar. De sprang omkring ute i snön o gud va vi skrattade.

Sen hade Ebba stallet och jag gick in. Sen när Ebba kom tillbaka från stallet satte vi oss och spelade Stress och Super stress. Två kortspel osm är as roliga. Det blev en riktigt rolig dag kan man säga.

Idag har ja sovit, kollat på Dumbo, chattat med olika personer. Spelat super stress med Ebba på hennes rast. Annars har jag inte gjort så mkt. Ska snart prata med pappa tror jag.

Ha det nu gött

Kraam Kraam

Västerås!!

Idag blev det en shoppingdag med Zandra i Västerås. Det var riktigt roligt att träffa Zandra igen, fast vädret var kasst, snö, blåst i svin kallt. Vi gick och fikade och drack varm choklad och åt kladdkaka, riktigt gott var det med något varmt i kylan. Sen sprang vi omkring i de olika köpcentrumen som finns inne i Västerås. Köpte två par leggins på vero moda, tänkte köpa Pices trosor oxå men orkade inte. De tar vi hemma i thn i stället. Sen köpte jag en kjol på New Yorker. Asså jag älskar den affären, om ja hade pengar skulle ja kunna köpa hur mkt som helst, hittade en kavaj oxå men den köpte jag inte. Sen blev det ett par vinterskor, fodrade på Din sko, gör sköna o faktiskt snygga också. Bilden på dem:


Sen åt vi på ett ställe där de har pizzor, kebab o lite annat, åt pommes med kycklingfile, skit gott var det. Sen åt vi glass, Mcflurry Toblerone. God men lite för kallt kanske.
Sen satt vi på Centralen det sista o snackade. Sen åkte jag med bussen till Sura och där hämtade Bobby mig.

Ne nu ska jag titta klart på Blue Water High och sen ska jag gå och lägga mig, är super duper trött.

God natt och stora kramar på er

En bra vecka!!

Det kändes konstigt att börja jobba igen i måndags, men det gick bra ocg ja kom snabbt in i den vanliga rutinen. Fick hjälp av två prao elever från 8:an, från västerås då. De ver riktigt trevliga och båda två hästtjejer såklart. Sen på kvällen blev det min andra gymkana lektion. Det gick sådär, har fortfarande problem med att hoppa upp utan stigbyglar men ska klara av det nu på måndag hade ja tänkt. Hade ju sulan o fick inte riktigt fart i han utan han travade mest o inte galopperade i övningarna. Så på måndag ska de va galopp:D

Sen på tisdagen var det superhalt så vi broddade de stora hästarna på morgonen vilket gjorde att de tog tid innan de kom ut i hagen, sen var vi tvungna att ta in e hösilage bal. Tur att man hade hjälp av praotjejerna. En stressig dag var det.
Sen på kvällen var de hoppträning och fick en c-ponnu vid namn Hazy, pigg o glad, en heting där. Hoppade o studsade men jag tyckte att ja hade kontroll över henne. Slog även mitt rekord i höjd, hoppade nämligen 1.10, fatta jag hoppade 1meter och 10 centimerter!!! Kan knappt fatta det, men de såg rätt högt ut men kände aldrig någon tvekan så det var en obeskrivlig känsla. Helt underbart var det. Älskade det. Du hade rätt sabrine, jag skulle klara av det:D tack för att du tror på mig i det här!!

Sen flöt veckan på som vanligt, tagit in shettisar, gjort iordning shettishagen med lösdriften då lagt in en stor gigantisk halmbal i deras hus, hjälpt elever, stressat något enormt vissa dagar.

Just nu håller jag på att skriva önskelista till jul, mamma ville ju ha den denna veckan. Men den är snart klar tror jag.

I morgon blir det Västerås med Zandra, shopping på schemat. Rätt gött och jag längtar enormt.

Ha de bäst som en häst!!

kram kram

saknar mitt busfrö!!