En kortis!

E jag bra eller är jag bra, lagt två ord på wordfeud o leder med 236p. Fick 180 för mitt första ord, galet!!

Drygt att vara sjuk!!

De är drygt att vara sjuk, när man inte orkar mer än att sova, ligga i soffan o förflytta sig mellan rummen. De är min vardag just nu. Håret ser ut som jag vet inte vad o är uppsatt i en två dagar gammal fläta, eller borde man ens kalla de fläta. Glasögonen sitter på sne då de skaver bakom öronen, har inte alls van att gå i glasögon så här mycket. Linser är min grej. Kroppen värker o jag rör mig som jag vore 80, huvudet dunkar o febern kommer o går. Fryser sedan jätte varm o tillbaka till fryser igen. En dusch vore skönt om jag orkar ta mig ner för trappan och sedan upp för trappan igen.

Fick lite sjukpiller av mamma på förmiddagen, två tablettaskar, pim pim o zoo. Godis är alltid gott när man är sjuk och tala inte om glass. Den bästa medicinen av allt!

Nu när jag väl sitter vid datorn, får jag ta o kolla mejlen. Vem vet vilka mejl man kan ha fått på två dagar.


Bild: Från 2010!

Sönda!!

Legat i soffan/ sängen hela dagen, inte orkat något och har mest sovit. Febrig, fryser, jättte varm, hostat de är så dagen varit. Mår inte precis bättre nu heller men förhoppningsvis blir jag bättre snart. Orkar inte vara sjuk!

Gårdagen var super rolig, spenderade den med Zandra på Nordby, shoppingställe utanför Strömstad. Köpte en del kläder faktiskt, som ni kommer få se i veckan. Sen hemma lagade vi kladdkaka delux, med ett kolatäcke och den var super god, inte för ja hade någon lust att äta något egentligen. Eftersom jag tror jag började må sämre igår kväll. Men det jag åt var gott och vi såg på Avatar. I morse såg vi på Charlie St. Cloud, första gången och tyckte den var super bra och jag blev super sugen på att segla. Älskar verkligen det!

Nu ska jag ta mig en frukt och sen gå och lägga mig.

Vad som blir i morgon vet jag inte än, men just nu känns det som att jag kommer stanna hemma. Orkar knappt gå upp för våran källartrappa nu och då ska ja cykla och vara med barnen hela dagen, tror inte jag kommer orka det! Men vi får se!

Ha de gött!

Jag har lite kul o testar lite saker:)
Första bilden jag la upp här på bloggen, tre år sedan ungefär!