Opepp!!

Opepp, de e vad jag e. Det är mulet och regnar ute. Förvirrande tankar pågår i mitt huvud. Vad är det jag vill, vad vill jag få fram med livet..

Visst man klarar allt bara man vill. Men är det verkligen så. Vet att jag kommer få ett antal kommentaren, inte här kanske men de kommer. Att du klarar av det, det vet ja o en massa mer.... Ja de gör jag säkert, men så tänker inte min hjärna. Vet inte hur den tänker, på allt som e oväsentligt. Saker som ja inte borde lägga en tanke på men ja gör det ändå.

Ne vissa saker tas inte upp här, speciellt inte min tankar. Nee dem sparar vi åt dagboken istället.

Men vill ändå skriva av mig, har så mycket jag vill få ur mig men vet inte var jag ska börja och hur som helst så lär ni inte få ta del av den infon i alla fall. Dagboken lär bli utskiven på fem röda.

När jag inte tänker mår jag som bäst, på promenaden eller på hästryggen.

Är inte den lilla rara snälla tjejen som gör allt man säger och som alla tycker om.


Onsdag!!

Försöker radera lite kort, men tror papperskorgen blev lite överfull för den går inte att öppna längre. Extremt jobbigt och irriterande. Hur som helst är alla bilder sparade på hårddisken. Sen är det bara att fixa in dem i olika mappar i datorn sen när ja har tömt papperskorgen. Vilket tar extremt lång tid, de e ju bara 11553 bilder i den.

Idag har jag flängt runt efter en fickkalender. Kanske inte behöver en egentligen men bara måste ha en ny. Orka köpa en ny i sommar liksom, lika bra nu när man har pengar o e hemma.

Funderar även på att färga mitt hår, har inte listat ut vilken färg än, eller jo den som e på mina toppar. Den ljusa färgen, men de känns tråkigt att ha hela håret i samma färg. I så fall måste jag göra slingor också. Får se hur jag gör. Har planer för att göra de i maj, men måste ju liksom planera. De måste bli bra ju så.Sofia på de vänstra kortet och jag på de högra, ni ser även där min ljusa färg på topparna.

Måste ringa arbetsförmedlingen i morogn, orka liksom. De gör ju ingen nytta precis.

Ne nu väntas mat, potatismos och pannbiff står på menyn idag.. länge sen nu.

Ha de gött

Tisdag!!

Då sittet man här hemma i thn igen då efter en lång tågresa. Började med buss från Sollet tjugo över sju, så det blev en tidig morgon och man blir ju inte gladare när ute temperaturen står på -12,8 grader. Ville då krypa ner under täcket igen.

Sen efter en busstur på 2 timmar, blev det en tågresa på drygt 4 timmar från Sundsvall ner till Stockholm. De gick som tur bra och jag sov mer eller mindre hela tiden, när jag inte smsade. Sen blev de en snabb lunch på stationen och sen blev de en tågresa till skövde och där en halvtimmes väntan på nästa tåg till Herrljunga där mina föräldrar hämtade upp mig. Och sen en biltur på ca. 50 minuter hem till Trollhättan.

Känner mig helt död, de gungar då och då. Inte för att jag har varit på havet men den vagnen ja satt i från Sundvall var extremt dålig, den skakade som jag vet inte vad, något hejdlöst. Flera "tanter" flydde från vagnen till en annan vagn, men när de gick blev de inte så mycket skakande.

Har rensat i mina bokmärken på internet på min datorn, o där va de mycket skit. Ska rensa ibland mina bilder i morgon eller någon dag, så jag får lite ordning och så jag kan ladda in bilder för de går inte nu. Ska börja använda mig av FINE när jag tar kort istället för RAW, men bilderna blir ju så mycket bättre i RAW. Fast så mycket större o tar så mycket mer plats. grr där.

Känns att de fanns ingen ordning i detta inlägg men de får ni stå ut med, tar nya tag i morgon igen (när stolen inte gungar) :P.

Nu väntas lite rensning av bilder... låter inge trevligt men är helt nödvändigt!!!