16 dagar kvar

Jag flyttar snart, Jag flyttar snart. Vet inte hur jag tänker på den saken egentligen. Det är de här jag har väntat på så jäkla länge, att få en praktikplats men nu känns det konstigt.
Om 16 dagar flyttar jag, fatta 16 dagar, de är inte alls lång tid. Hur ska jag hinne med allt jag vill göra innan. De här 16 dagar kommer gå jätte fort. Så fort så att ja står här samma vecka och inget är fixat. Måste packa, men vad och i vad.

Vill träffa så många innan jag åker, eller om de vill träffa ming förstås. Sabrine måste jag träffa någon dag, annars vet ja inte vad jag gör. Zandra måste ja oxå träffa och de gör ja i morgon men ja måste träffa henne mer. Malin vill ja ox träffa men du är ju bara hemma på helgen så vi får försöka fixa de på nåt sätt. Om inte när vi fått den nya bilen så kanske ja kan åka ut till dig över en kväll eller natt.
Josefine och Kajsa kommer jag träffa på jossans fest så de e inga bekymmer, men jag skulle vilja träffa dem någon mer dag, får göra upp en schema känns det som ju. Oj oj nu blev de mkt.

Jag är i alla fall nästan klar med det hemliga projektet och den har jag ett till som jag gärna vill fixa innan jag far men får se om ja hinner.


Två hela veckor har jag kvar här i trollhättan. De är inte alls länge ju.
Måste ringa frisören oxå - håret e trasigt värre, klyvna toppar och gud vet vad liksom.

Ne nu ska ja fortsätta med det hemliga:P


Kram

Tisdag!!

Igår kväll blev de som sagt stallet och lektion på Diplo. Vi gjorde mycket skänkelvikningar både på diagonalen och kvartslinjen. Han var faktiskt rätt pigg om man jämför med förra gången. Så det gick bra men jag fick slita för det. De blåste halv storm och jag trodde att han skulle påverkas mer av det än vad han gjorde. Tur det kanske men de hade vart lite roligt oxå med lite bus.

Idag har jag käkat lunch på stan med Zandra och sedan skulle jag köpa ett par vantar men de fanns inte längre, synd de för de va otroligt snygga. Får titta på Överby sen kanske när ja kommer dit ut.

Nu sitter jag här igen och gör inte så mkt eller jag har typ hundra saker jag måste göra men jag orkar inte.

Saker ja måste göra:
Bli klar med det hemliga projektet
Städa mitt rum
Börja packa
Fixa i ordning min pärm med alla viktiga papper
Skriva upp allt jag behöver köpa (vilket är rätt mkt tror ja)
Göra i ordning en tavla jag ska ta med till Västerås
Beställa fotona i någon bra storlek
Köpa ramar eller en ram ?!


Sen är det extremt mycket mer vet jag..

Diplo - taget igår kväll!!

Måndag!!

En massa komentarer har ja fått, ovanligt kan ja då säga. Man vet ju inte vilka som läser ens blogg liksom.
Men men idag blev de arbetsförmedlingen och de gick skit åt helvete rent ut sagt. Skrev ut mig med en gång typ. Ja ni fattar nog resten.

Sen åkte ja o mamma till Granngården för att titta på lite kläder jag behöver till praktiken. Belv ett par ridbyxor - blåa - helt oväntat va?! Alla mina ridbyxer e blåa eller blårutiga typ.

Hämtade även ut mitt körkort idag, kom i fredags egentligen men då hade ja ingen tid att hämta det. Kortat blev mycket bra tycker jag.

Sen blir det till stallet och rida, sista gången på Bergahästen denna hösten, i och med min praktik då.

Ha de gött
Kram

Sjukt länge sen - hopplektion på Diplo!!