Tisdag nr2!!!!

Dagen började bra och slutade jätte bra.

Tränade som sagt i morse och sen solade jag och sedan drog jag bort till Mormor o Morfar för att käka lunch. Gissa motvind eller??!!

Sen efter de drog jag till Victoria, o vi cyklade ner i stan där vi mötte upp Sarah o Madde, efter en stund kom även Marcus. Då drog vi ner till Gamle dal. Där hängde vi sedan hela kvällen eller till sju då vi frös för mkt o drog hem till mig. Jag, Sarah o Madde åkte dock iväg en sväng för att köpa grill, korv o sånt där. Sedan grillade vi korv o gud va gött de va:)

Väl hemma så såg vi filmen Just Go with It (Min låtsas fru). Den va grymt bra. Även om jag missade 20 min för Josefin ringde om jobbet i sommar. Men de gjorde inget, den va lika bra för de.

Nu sitter jag o väntar på att Criminal Minds ska börja, en halvtimma kvar bara.


Tisdag!!!!!

Det är SOL och 25 grader varmt ute!! De kan inte bli härligare, "peppar peppar ta i trä".

Tog mig en promenad i morse vid halv nio då 20grader, promenaden bestod av träning vid en lekpark o sedan en liten joggingtur på sandhemspåret. Skönare kunde det inte vara. Shorts o linne liksom o jag dog av värme i alla fall.

Idag blir de lunch hos mormor o morfar och sedan vet jag inte vad som händer, kanske träffa lite kompisar. Ute jag ska jag i alla fall vara.

Ha en underbar sommardag!!

Måndag!!!

Dagen har varit riktigt bra, tränade lite på morgonen, solade och sedan hämtade madde o sarah upp mig o vi drog till stan. Där träffade vi Marcus o sedan kom Victoira. Vi satt vid bryggan o åt jordgobbar o sedan blev de glass.

Sen bestämde vi att vi skulle till Fontana, på väg dit upptäckte Marcus o Madde stor svart rök. Jag och victoira var hemma hos mig då. Så när vi möttes på Fontana, åkte vi en sväng med madde för att hon ville visa oss. De hade ropat ut på radion o när vi åt pizza gick de ut med ett meddelande på tv. Coolt men också läskigt. O Ja Mamma hade stängt alla fönster innan jag drog ut!!

Det var ett skrot fartyg där de brann i lasten. LÄS MER HÄR!!

Efter vi hade ätit, nyfikna som vi nu var åkte vi en sväng o jag menar de brukar inte hända så mycket i Trollhättan. Så när vi kom fram till platsen, var kanske halva trollhättans befolkning där (de kändes som halva). Alla stod där o tog kort och tur att röken steg åt rätt håll från oss som stod där. Annars hade de säkert spärrat av men ändå. Lite coolt men som sagt läskigt på ett sätt.

Sen drog vi hemmåt och nu sitter jag här vid datorn.