Tänk om!

I morgon kommer dagen som jag längtat efter i sen den 6 augusti. För i morgon kan jag få veta om jag kommit in på högskolan eller inte. Jag är så pirrig, nyfiken, förväntansfull, alla känslor på samma gång för vill så gärna komma in. Samtidigt som jag vet att om jag kommer in, är det slutjobbat för ett tag i alla fall, tills jag kommit in i en rutin som passar mig. För jag kan redan säga nu att jag kommer få jobba hårt med alla kurser, alla uppsatser som ska skrivas, tentor som ska göras. 

Är inte den som precis haft lätt för sig tidigare i skolan och att skriva en uppsats var som att bestiga ett berg ibland. Hjärnan stänger av och den vet inte riktigt hur den ska få ihop meningarna. Men ibland kommer meningarna som rinnande vatten och jag tror det är när jag är intresserad av ämnet. Eller jag hoppas det, var ju viaaerligen 5 år sedan jag gick i skolan sist så tror uppsats skrivandet är lite knaggligt i början.

Jag vill så gärna börja skolan (hjälp att jag ens skriver det) men jag vill det då jag vill bli lärare. Jag vill lära barn skriva, räkna och ge dem en bra start i skollivet. 

Kommer skriva upp små mål och stora mål om jag kommer in. Små mål i de små målen med skulle jag tro.

Nu ska jag försöka sova igen.. Tänkte sov runt tio, kom i säng halv elva men nu gav jag upp. Var tvungen att skriva av mig både här och till Anders (som fortfarande är på övning). 

Bakade bullar idag med, riktigt goda blev dem!En smygtitt på vår nymålade hall

Sitter eller halvligger i soffan framför idol, det var inte igår jag såg på det programmet. Och ja vad ska man säga, kanske fanns en anledning till att jag inte sett det de senaste åren!

Idag har jag spenderat halva dagen med en pensel i handen och nu är hallen målad. Ska bättra på två väggar i morgon tänkte jag, man såg lite vitt på vissa ställen. Men färgen då, den blev lite mörkare än vad jag trodde den skulle vara. Men jag tror det blir bra ändå och jag tyckte om den. Nu ber jag till gudarna att Anders tycker om den även om den blev mörkare än vad vi tänkte. Så svårt eftersom vi bara har en lampa i hallen och tror denna färg hade behövt mer ljus för att göra sig rättvis.

Sen resten av dagen har jag gjort med egna müsli. Ska testa den i morgon tillsammans med min yoghurt kvarg. Mumsigt tror jag det kommer bli, eller hoppas.

Jag har nu fått jobb torsdag, fredag och måndag nästa vecka. Vilket känna riktigt bra, på ställen där jag varit förut. Sen hoppas jag och håller alla tummarna på måndag att jag kommer in på högskolan. De skulle underlätta så mycket just nu och min dröm att bli lärare kan påbörjas.

Nu blir de till att hitta någon film i min ensamhet. Är inget fan i att vara själv även om man ibland behöver det så gillar jag det inte. Jag behöver min Anders hos mig för att fungera tror jag, inte haft någon aptit idag alls men har ätit ändå. 

Här ser ni lite av väggen. Ensamt nu

Blev en tidig morgon då jag körde Anders till jobbet, de ska iväg på övning tills nästa tisdag. Så nu är det väldigt ensamt här hemma i lägenheten. Har precis tagit hand om gårdagens disk och ska snart laga middag. Känner mig inte precis motiverad men mat måste man ha i sig. Det är så tomt här, vet knappt vad jag ska göra känns de som. Fast jag har en hög med saker på "att göra listan". Som att måla hallen, göra egen müsli, söka jobb. 

Har idag packat ner lite tallrikar vi inte använder och plockat upp ur min flyttlåda. Lite (mkt) skålar + lite glas, alltid trevligt när men får lite av sina egna saker här i lägenheten. Åkte även och köpte färg (yay, nu ska de målas) och var o storhandlade inför veckan. Matlådorna ska va fyllda när veckan är slut är tanken, näsan i alla fall.

Nu ska jag laga mat, kyckling med pesto pasta blir det idag.

Förra veckan när jag och Anders tog en cykeltur i Halmstad. Vi hittade denna fina bro då.