Nytt golv och ny kurs

Tentan inskickad och första veckan på del 2 i svenskan är avklarad. Mycket har hänt sedan jag skrev här förra gången och vi har lagt golv i köket och i hallen. Lite spontant blev det även om vi har pratat om det länge så har vi inte tagit tag i det. Nu fattas det bara en rad kvar vid ytterdörren samt lister överallt sen är det klart. Blir riktigt fint tycker vi båda. Nu ska jag leta efter en ny matta till köket bara.
 
I veckan har det snöat extremt vissa dagar, så klart mest den dagen jag skulle till skolan/doktorn och skolan igen. Så att cykla på oplogade vägar med en isande sidvind som gör att man skulle kunne köra av cykelvägen hela tiden var inte lätt. Men jag hann till skolan, till doktorn och till skolan igen. Hos doktorn gjorde jag en MR (magnetröntgen) på mitt högerknä, så på måndag får jag veta vad som kan vara orsaken till att knät låser sig. Det var inte det lättaste att ligga still med knät i 20 minuter men hon fick bara ta om en bild. I torsdags var jag och några tjejkompisar från skolan på ullared och det blev några fynd där. Bland annat en lampa till köksfönstret och en brödkorg + en massa annat. Mest små saker som jag är behov av, tandkräm, deo, diskborstar mm.
 
Julen är nästan bortplockad här, bara julstjärnan kvar i vardagsrumsfönstret, men vi är på jakt efter en ny lampa dit med, då vi båda tröttnat på de vi hade innan jul.
 
Nu ska jag återvända till att vara social med han här hemma. Filmmys väntas.
 
Vårt nya trägolv - vi är så nöjda!
I torsdags när jag var på väg till biblioteket för att möta tjejkompisarna. Så fint med det vita på trädena och dimman var helt perfekt.
 

Tentabubbla

Denna veckan går jag in i ett tenta bubbla. Satt hela dagen igår och idag + lite ikväll. En diskuterande uppsats ska in senast söndag och jag har faktiskt kommit en bra bit på vägen. Men det känns ändå som jag inte skrivit något.

Vi var även på visning av en lägenhet 500m från där vi bor idag. En taklägenhet som var riktigt fin men priser har stigit iväg rätt mycket och vi kände att den var inte riktigt oss. Men vi fortsätter leta samtidigt som vi ska byta golv i hallen och köket. Vi är så trötta på den tvåfärgade plastmattan som ligger där nu.

Nu blir det lite tv innan sängen för i morn är det föreläsning hela dagen.

Bild från i helgen då vi var i Linköping på dop. Dopet var riktigt fint och det var härligt att besöka en kyrka i glädje och inte bara när de är begravningar. 


En hög böcker bredvid mig

Sitter med en hög böcker (14st totalt) bredvid mig, datorn, kalender och ett gäng papper som visar uppgifter mm. Detta är min eftermiddag det, ska göra klart inför debatten vi ska ha på fredag och sen måste jag välja ämne att skriva tentan om och påbörja den. Livet som högskolestudent men det är faktiskt riktigt roligt, kanske inte när du behöver ta dig iegnom de där 14 böckerna för du inte läste dem i höstas men hårt jobb lönar sig i slutändan.
 
Annars så åker vi mot halmstad på torsdag då jag har skola på fredag för att sen åka till Linköping då det bli dop i helgen för en av Anders arbetskamraters dotter. Det ska bli kul att få komma bort lite och bo på hotell. Även om pluggstressen kommer finnas i mig så ska jag försöka slappna av och se det som en helg utan plugg.
 
Sen blir det en vecka full med plugg då tentan ska in på söndag nästa vecka. Blir lite annat med för den delen, lite roliga grejer. Det ska bli spännande och se hur de slutar detta, ni får veta om det blir något av det.
 
Ne nu får jag återvända till plugget - vad jag ska säga i debatten skrivs inte av sig själv.