Juni i morgon!?

I morgon är det första juni och det ösregnar och är omkring 10 grader ute om inte kallare. Känns mer som mars. Jag längtar efter värmen nu!

Är tillbaka i Halmstad nu och blev upphämtad av bästa Anders innan vi åkte hem och åt carbonara. Nu gör vi inte så mycket, tar det lugnt mest.

I morgon väntas det jobb på en förskola där jag varit många gånger. Det är riktigt roligt att de vill ha tillbaka mig och det är en av mina tre favorit förskolor. Så blir jobb där fram till onsdag sen får vi se var det blir jobb. Men skönt med lite jobb under juni i alla fall. Lågsäsong får vikarier nu och det är inte alls kul.

Sen är jag riktigt nervös över en sak nu med, ska få besked nästa vecka troligtvis och Anders + många mer är lika nervösa och förväntansfulla. Vad får nu veta när jag får mitt besked.

Är även mors dag idag och vi firade mamma lite hemma innan jag åkte. Min mamma betyder verkligen allt för mig och jag kan inte ena tänka mig ett liv utan dig, mamma! 60-tals fest

Igår kväll var jag på en riktigt rolig 60-tals fest och vi alla tjejer som var där hade klätt upp sig i 60 tals kläder. Det är mycket roligare att ha en fest med ett partiellt tema, som 60-tal eller kanske en hippie fest. Vi dansade natten lång och hade riktigt trevligt.

Idag är man seg, som man brukar vara efter man druckigt lite. Så rätt skönt att inte göra så mycket idag. Ändrade om bland mina tavlor, tog ner en och satte upp tavlan jag fick av Taylor i julklapp. Blev riktigt bra även om någon tavla kanske flyttar med till hösten så ser det bra ut nu.

Annars så regnar det, inte förvånad precis och jag längtar till solen och värmen kommer. Att få gå i shorts och fortfarande vara för varm, det längtar jag till. Att få sommar bruna ben och en masa fräknar. Åka till stranden och bada och ta det lugnt. Jag önskar de vore sommar jämt, som livet i USA. Det var härligt det!Köttfärssås en vanlig onsdag

Äntligen onsdag och jag har visserligen trott att det vart torsdag hela dagen men nej det var det visst inte. Så blev väldigt överraskad när min läkare ringde på eftermiddagen för att prata lite kring vissa saker jag kollat upp. 

Gick en sväng på stan idag efter jobbet och jag hade lust att köpa en glass men försökte hålla mig och det gjorde jag. Köpte visserligen kex på Hemköp sen men de var jag bara tvungen att göra. 

Har ikväll lagat köttfärssås och det var riktigt jäkla gott. Blev två matlådor med som blir lunch nästa vecka på jobbet. Anders hade meka kväll på jobbet så fick äta själv idag.

I morgon blir det jobb igen, samma ställe som idag, 5 minuter från lägenheten vilket är jätte skönt!! Sen på fredag åker jag upp till Trollhättan över helgen. Blir 60 tals fest på fredag kväll och sen vara med familjen resten. Lite saker som ska fixas inför begravningen och så. Usch vill inte ens tänka på det och de blir min tredje begravning och jag hatar dem. Eller vem gillar dem egentligen men tror det kommer bli fint ändå. 

Nu blir det säsongs avslutning av Greys!!