Oväder och flygresa

Sitter just nu incheckad på Landvetter men vägen hit kunde vart längre. För just nu ligger det ett stort oväder över Göteborg och Landvetter, en åskcell som någon kallar det. Blixt och dunder på samma gång när vi kom in på Landvetter så blev de strömavbrott. Systemet låg nere och inget hände vid bagage incheckningen. Men tillslut fick de igång systemet och jag kunde checka in min väska och få mitt boardingkort. Nu hoppas jag bara att planet lyfter i tid så jag hinner med nästa plan.

Om några timmar är jag i underbara Paris och sen ska jag äntligen få träffa min syster igen. För länge sedan nu och sist var det i USA när hon kom och hälsade på mig. Många resor har de blivit i år och fler kommer ske med.

De satt en riktigt trevlig man när man går in till inrikesflygen som verkligen var nyfiken på var man skulle. Till Paris, hälsa på systern som jobbar där var mycket intressant. Roligt med folk som frågar vart man ska och så där.

Ovädert på håll, de såg ut som ja vet inte vad, ett stort jäkla oväder som du verkligen inte vill hamna i!

Roses

Vem var du som skrev kommentaren i förra inlägget? Namnet försvann och nu blev man ju nyfiken på vem det är!

Dagarna går här hemma, jag längtar bort. Bort till värmen, ett annat klimat, bara bort från denna tråkiga gråa vardag som just nu är fylld i regn. Saknar klimatet i USA, mina ögon mådde bättre, inte lika torra som här, mitt hår mådde bättre, hela jag gjorde det tror jag om jag ska vara ärlig.

Men en dag kommer jag tillbaka igen, semester, plugg eller jobb. De vet man aldrig!

Idag är det två veckor kvar tills pojkvännen är hemma igen och igår överraskades jag med rosor på posten. Blev så himla lycklig när jag fick dem och kunde inte sluta le på flera timmar. Leer så fort jag ser dem, att han, mitt allt, min underbara pojkvän, har skickat dem till mig. Åh vad jag älskar honom!

Sen har vi tjejmilen om två veckor och tre dagar. Idag tränade jag för första gången på nästan hela sommaren om man inte räknar med alla gånger vi klättrat i berg, burit drickbackar visserligen. Men de var skönt att va igång igen och i morgon drar jag till gymmet, ska köra mage o armar är min plan. Äntligen igen!! 

Jag är gjord för att träna och röra på mig, annars blir jag rastlös. Väldigt rastlös!!

Nu är det snart dags för nästa äventyr, på måndag styr jag mot lite andra breddgrader, lite varmare väder hoppas jag på och inget regn! Viva la France ska jag nämligen till och inget mindre än till Paris och Euro Disney. För att hälsa på min underbara älskade syster som jobbar där. Två dagar på Disney klagar jag inte på och ska bli kul att se Sofia igen, i början av mars senast så ett tag sedan. Saknar henne!Moved back home again

Ännu en sommar har gått och igår flyttade jag hem igen från kusten. Inget hav utanför fönstret igen och saknar det, tror jag blivit lite beroende av att ha  havet utanför fönstret nu för tiden. När jag bodde i USA ett år hade jag havet utanför fönstret och nu en hel sommar. 

Men denna sommaren har varit riktigt bra och mindre på på sina håll med. Solen har skinit, skinn har skrubbats mot bergskanter, sena kvällar med skratt & kortspel och mycket jobb med underbara personer.

Nu väntas en ledig vecka (fylld med mindre små uppgifter), måste börja springa igen då tjejmilen är om cirka 3 veckor. Sen om en vecka tar jag mitt pick o pack och drar på äventyr igen. Var får ni se lite längre fram men roligt kommer det bli och jag längtar!!

Nu idag blir de synundersökning, ett litet kort besök på Arbetsförmedligen och sen byta mina skor som gick sönder i sommar. De höll i två!!! Månader. Så dåligt! Aldrig mer det märker säger jag bara!