Nytt kök på G + mera snö

Idag kom pojkvännen upp från Halmstad och jag är nog den gladaste tjejen som finns. Jag gillar inte alls att vara borta från honom så dessa veckor har varit jobbiga. Jag älskar att känna hans närhet, hans värme som jag tar ifrån honom då jag nästan alltid fryser. För varje dag som går älskar jag honom mer och när man varit borta från varandra ett tag vet man verkligen vad man saknar och jag saknar hela han. Allt han gör, sättet han gör allt på - precis allt till och med hans snarkningar (förlåt älskling men du snarkar faktiskt) saknar jag att höra på nätterna. 

Nu är även våran köksrenovering igång eller de börjar på måndag men idag fick vi laga lunch ute i garaget. Jippi!! Men de är ändå bara lite mer än en månad familjen får leva med spisen i garaget och sen har vi helt nytt kök/matrum (de slås ihop till ett rum). Jag åker till Halmstad under denna tiden, på jobb och intervjuer. Ska bli kul och spännande!

Vi fick mera snö i natt med, kom kanske 1dm och de är jätte fint ute och solen har lyst så fint idag och jag ville så gå ut med kameran men hade inte tid. Vilket känns jätte tråkigt!Att välja ut foton till utbildning

37 foton blev det av alla tio tusentals foton jag har tagit genom tiderna. Nu har dem fått sig en liten fix (ljuset behövde ändras o den där hemska gråtonen som blir när man fotograferar ibland är borta). Nu ska dem bli 8 för att sen bli 5. Att de just ska bli åtta är att jag tänkte skriva ut dem i de formatet utbildningen ville ha och där efter välja ut de 5 som jag vill ha med. Jag har några favoriter eller rätt många kanske.

Min mamma kollade igenom dem förut och sa vad hon tyckte och resten av familjen ska göra det samma sen. För jag vill gärna veta vilka foton de känner något för. Jag känner något för alla och helst hade jag velat skicka in alla men får nöja mig med 5st.

Annars idag har jag varit och fikat med Josefine. Blev en riktigt mysig fika på ett mysigt cafe i Vänersborg. Blev en snöig promenad hem till henne efteråt så jag fick träffat deras (hon och sambons) nya hund + deras gamla hund med förstås. De båda hundarna är så fina så. Åh vad jag skulle vilja ha en hund, någon gång i livet kommer det ske.

Jag saknar killen min väldigt mycket och jag tycker inte alls om att vara borta från honom. Jag längtar så tills nästa helg för då flyttar jag ner till Halmstad igen på obestämd tid. Han är verkligen det bästa som har hänt mig och det har hänt mycket bra saker i mitt liv men han toppar allt. 

Inte ofta ni får se kort på mig men idag får ni det!

Kanske vinter ändå

Det är frustrerande att vilja börja träna, ut o springa eller sätta igång med min gymboll men jag får inte. Är fortfarande förkyld, hosta och snuvig. Men bättre att vänta ut det och bli frisk någon gång än dra igång för tidigt och ryka på något mer.

Ute snöar det och är vitt på marken. Tänk att de kanske kommer bli lite vinter i år ändå. Eller så töar de bort och blir blött o slaskigt. Jag vill ha vår nu egentligen för blir de inte vinter innan jul kan det kvitta faktiskt. Men lite glad är jag att det snöar ute, för jag älskar snö.

I morgon blir det en sväng till stan för lite ärenden som måste göras nu när jag är hemma. Inte så roliga saker men ett måste.