- 13 och en skön ridtur

Åkte till stallet tidigt idag med josefin och sabrine..mysigt när alla hästarna står inne på morgonen och vill ha mat och det är varmt och tyst, men när vi kom va de nog inte tyst en enda gång:D

Red rocosa idag med och ho är jätte härlig att rida, men eftersom hon är bara 3år kan man ju inte göra så mkt med henne mer än skritta trava o galoppera men de nöjde ja mig med i denna kylan och i snön. men härligt va det:)

Sen hände de rätt mkt idag stallet, Jol blev såld till johanna:D GRATTIS!!

Ne nu är det bara 7 timmar 33min till 2010:D

Fatta vad tiden går fort, snart tar ja studenten och herre gud, vad ska man göra sen, men de är 2010:s beskymmer de, nu ska ja bara ta de lungt..

Så ett stort Gott nytt år från mig och bloggen

Stallet

Är nu hemkommen från stallet, tog en hel del kort - då ja inte visste vilken inställning ja skulle ha så det fick bli en test omgång..

Red också Rocosa - en 3åring - född på bergahästen - hon va jätte trevlig att rida, dock lite för mkt fart i, hon stod knappt still i stallgången o ute på stallplanen stod vi nog inte stilla en enda gång..
Ska rida henne i morgon med, ska nog galoppera av henne i snön, då blir hon trött samtidigt som hon får ordentligt med mortion..det blir nog bra de.

Rocosa då


Rocosa nu idag


Bild på sabrine och benni


Ung-valackarna - några till salu
Ha de bra så länge 

Kram

Morgondagen planerad!

I morgon blir de iväg till stallet och ta xxx antal kort, ska fota sabrine och den häst som hon ska motionera:) hoppas de blir vackert väder, mysigt då:D Det kommer bli så kul:D riktiga vinterbilder, kanske ska ta med tomteluvan:D haha kommer ihåg när vi satte den på olle, han stretade inte ens emot, han som är så rädd om sina öron:) söta olle.

Hästarna är mitt liv och utan dem vet ja inte riktigt vad jag skulle göra, och med de bästa stallkompisarna blir livet mkt enklare än vad de vore om inte de hade funnits. Det går nog inte en ridlektion utan att vi skrattar åt något, bara fodringen är hur kul som helst. Mitt liv, mina underbara vänner - det är det jag hör hemma. Det vet jag och det kommer alltid att vara så.Ha ett fortsatt underbart 2009