lördag eller!!

Testade att packa idag och det gick rätt bra men samtidigt åt skoogen. Fick nästan plats med alla kläder men inte necessären och presenterna. Så får börja sortera ut kläder jag inte vill ha med och har redan tagit ort en tjocktröja + två tunna tröjor. Men hoppas på att kunna ta bort lite mer och sk även köpa in några mer vakumpåsar. Presenterna ska slås in lite fint och sen måste jag köpa resten av alla småsaker.
 
I morgon kanske det blir en tur ner till Göteborg, måste fixa mitt forex kort. De glömde ge mig en jävla kod vilket suger extremt. Har fullt upp denna veckan som kommer och det gör inte saken bättre att det är röd dag på måndag.
 
Nu ska vi laga lite middag här hemma, pita bröd för sista gången.
 
Min fina början på packlistan, det viktigaste om du frågar mig!
 

10 dagar

Tänk att det idag är 10 dagar kvar tills jag åker ivägt till USA, lilla jag i det stora stora landet. Helt galet om du frågar mig liksom. Jag har rätt mycket (läs jätte mycket) saker att fixa nästa vecka, som att köpa in det sista sakerna jag skjutit fram hela tiden, börja packa och packa klart, till mormor & morfar och hjälpa mormor med skype och säga hej då, fixa i ordning alla papper som ska med, ta kopior, till farmor och säga hej då, måste hinna med en fika med Josefine med. Allt ska vara fixat och klart på torsdag helst, för på fredag så kidnappar Malin och Zandra mig och så blir det en överraskningsdag och sova över hos Zandra en sista gång, usch får inte tänka så. Ögonen tåras ju. Men det ska bli riktigt roligt.
 
Min värdmamma skickade ett mail häromdagen och tackade för presenterna, att tjejerna var väldigt excited (hittar inte de svenska ordet i mitt huvud) över dem + att jag ska komma. Känns riktigt bra gör det och hon berättade även att de kommer stå på flygplatsen med en stor skylt där det står mitt namn på på fredagen den 12 april. Känns riktigt bra gör det och längtar så otroligt mycket dit. Hon berättade även om tjejernas födelsedagar, hur planerana ser ut, vilka tårtor som ska göras och vilken mat som ska lagas. Det är synd att jag inte får vara med på dem men som värdmamman sa så kommer det finnas en massa tårta kvar när jag kommer. Känns både bra och dåligt då jag gärna vill smaka på dem men vill helst inte äta för mycket eftersom jag har mitt träningsmål i huvudet nu. Massa träning och iget sött. Undra hur länge jag kommer hålla på det målet.
 
Åh vad jag lääängtar. Kan det inte bli måndag nu!!!
 
 

Glad påsk!!

Det kom förbi tre små tjejor utklädda till påskgummor i morse, galet söta var dem och ett fint påskbrev fick vi av dem. Det är så roligt att se att dagens barn klär ut sig, målar påskbrev och går runt i kvarteret och delar ut påskbrev. För det var något jag gjorde när jag var liten, att sitta flera veckor innan och måla påskbrev för att sedan vika ihop dem snyggt, bli sminkad av mamma och gå omkring i området och dela ut påskbrev. Något som jag lätt kommer göra med mina barn den dagen jag får några.
 
Jag har även tänkt, kanske lite för mycket men tänkt i alla fall och jag ska börja se allt som positivt, allt familjen berättar till mig ska jag ta positivt, inte ta allt negativt och hotfullt mot mig. Är en sådan person som lätt gör det, så nu vet ni det. Är riktigt jobbigt och har problem med det, men jobbar på det. För familjen skickade ett mail till mig och berättade om tjejernas födelsedagar som kommer vara i början av april innan jag kommit och det första jag tänkte var att detta låter bara argt mot mig medan jag vet att hon bara berättade det för att vara trevlig och omtänktsam. Jag måste se allt som positivt men ibland är det svårt och det är svårare om man haft problem i skolan. För då vill man inte säga något, man stänger in det i sig själv och låter ingen få veta hur det egentligen är. Man tar allt negativt på något konstigt vänster men nu är det ändring på det. Från och med nu ska jag ta allt positivt, tänka positivt. Du kommer hamna hos världens bästa värdfamilj, du är riktigt snygg och har en platt mage, du är riktigt snygg i håret. Jag är bra på att stötta andra men när det kommer till mig själv är jag mindre bra på det. Nu fick ni veta lite hemligheter om mig där en sånhär solig långfredag.
 
Idag kommer även släkten hit, vi ska fira syster yster som fyllde år i tisdags. Ska bli trevligt.