Sol, vågor och ledighet

Ännu en ledig dag, jobbade visserligen igår men nu är jag ledig i två dagar igen då jag har bytt schema med Hanna. Så nu ledig måndag och tisdagar istället och alla andra dagar jobbar jag 16-00.30. Riktigt skönt schema om jag får säga mitt.

Nu ligger jag och Malin på stranden och solar, funderar på att ge solnedgångs fotograferingen en andra chans ikväll. 

I morse eller vid elva drog jag, Simon och Hanna ut med en kanot och paddlade till samma öar som igår så Simon fick ta dessa två geocachingar med. Sen har vi spelat kort, som vanligt men det är kul och vi har inte så mycket för oss annars.

Tror jag o Malin ska ta och testa fiske lyckan sen, vem vet man kanske får en makrill eller två. Kan ju hoppas!!



Paddla kanot i stora vågor

Idag vakande man till regn (ville så skriv rain) så vi valde att inte dra ut med kanot för att geocacha för det var svinkallt + stora vågor. Vi drog ut på en joggingtur till två andra geocachar och sen har vi spelat kort fram tills Simon och Hanna började jobbet. 

Men då slutade Linn och Malin i stället och då hade vågorna blivit mindre så vi drog ut med en kanot för att ta två geocachar ute på två öar. Varav en var jätte svår då den låg under bryggan som de självklart var vatten under. Jag ställde självklart upp och badade fötterna men så hemskt kallt var det inte. 

Har även pratat med bästa kille idag, jag blir så glad av att få prata med han och nu är det snart bra tre veckor kvar tills han kommer hem. Jag längtar så mycket!!

Nu blir de chokladätande och kortspel

8km bergsklättring

Äntligen är man ledig och idag ska jag inte göra något. Slappa hela långa dagen vilket behövs efter fyra dagar bergsklättring och speciellt efter igår. 

Igår tog i oss nämligen till Öbergs tånge, vägen dit är 4km ren bergsklättring, hoppa över raviner, krypa under stenar, klättra upp och över sneda mer till omöjliga stenar att ta sig över och ta sig förbi en snårig skog. Där ute finns två skatter till geocachingen och en i en grotta. Den var svår att hitta och låg bra gömd under en sten bakom en halvt rasad vägg bredvid några spindlar som var grymt äckliga. Men vi hittade den och det är det som betyder något.

Sen skulle vi ta en till på utsidan Öbergs tånge och vägen dit var då inte lätt. Klättra över stenar som var nästan mer eller mindre omöjliga att ta sig över. Upp och ner för några bergsvägar och till slut hittade vi våran geocaching.

Vägen tillbaka var minst lika spännande då ingen av oss hade vatten med sig, solen gassade. Både jag och Linn var näst intill svimfärdig och sen gick vi lite fel men efter lite letande och klättrade kom vi ut på samma ställe där vi kom ifrån när vi klättrade dit. Så 8km bergsklättring, 3,5h var vi ute och när vi kom tillbaka var vi tre helt slut, orkade knappt prata. Men vi klarade av att stå på benen hela vägen och visst fick man några till skrapsår och småsår till samlingen men vi lever och mår bra.

Igårkväll jobbade jag som vanligt och för en gång skull var det mycket att göra. Räkafton kommer vara den jobbigaste kvällen under veckan men nu har jag bytt mina lediga dagar så nu är jag ledig måndag och tisdagar i stället. Känns bra då det är mest tryck på fredagar o lördagar.