Tillbaka till jobbet

Ny vecka och är tillbaka i Halmstad, vi åkte hem till Trollhättan i Onsdags och var där tills igår. Vi har firat min yster som blev 25år i torsdags, har gått på fest, ätit massa våfflor, varit(är fortfarande) föryld, ätit god mat och eldat ute vid Anders föräldrars hus på landet. Igår tog vi vägen om Ikea och blev lite blommor, matlådor och även nya lampor till köket. Kommer bli så bra när de kommer upp. 
 
Idag har jag jobbat, bara förmiddag men det var skönt det med. Var i en åk 2 idag och det var spännande pch roligt. Pratat med jobbet om jobb i morgon och på onsdag så det känns riktigt bra. På samma ställe blev det med fast två olika avdelningar, små barn i morgon med. Det ska bli riktigt roligt och jag älskar detta jobbet, finns alltid (mer alltid än sällan) jobb vilket är jätte skönt. 
 
På onsdagkväll/torsdag drar vi upp till Trollhättan igen för att fira påsken hemma. Ska bli skönt det med och har glömt en del kläder denna gång hemma så får klara mig med de lilla jag har här nere. Nackdelen med att ha kläder på två olika ställen men jag klarar mig tror jag.
 
 
 

högskolan och ålderskris

Har precis beställt de sista fotona jag ska skicka in till fotoutbildningen, nu står bara valet vilka jag ska skicka in. Beställde hem en extra nu ifall att den man tänkt sig inte ser bra ut. Sen måste jag även skriva ihop ett litet brev om varför jag ska komma in men det ska inte bli så svårt tror jag.
 
Solen skiner ute och idag har vi suttit ute på våran balkong och ätit lunch, Anders är ledig och jag känner mig inte helt hundra till att cykla på jobb. Sen åker vi ju till Trollhättan i mogon, min syster yster fyller nämligen 25!!! på torsdag. När hände detta liksom?! och jag bli ju 24 till hösten, skrämmande att man redan blir 24. Känns som de var bara ett år sedan man fyllde 20. Men men ett tag kvar tills man själv blir 25 i alla fall. Långt dit, säger vi!
 
Skickade in ansökningarna till högskolan med förut, läskigt att man ska ta tag i det nu och visst känns det skönt men det är skönt att jobba och slippa plugga en massa med. Men vi får se i slutet på maj var jag hamnar då det är då jag får veta om jag kommer in på Åland eller inte.
 
I morgon är det även våffeldagen och jag ska såklart äta våfflor, det hör till!
 
 

Ny förkylning och ny hårfärg

Sitter och kollar på Harry Potter, den går på fyran med en massa reklampauser. Men de spelar ingen roll, för då har man toapauser automatiskt.

Vaknade helt mosig i morse, näsan täppt, ont i hela kroppen vilket har hängt med hela dagen. Ont i öronen till och från med, bara att ta det lugnt och ära mycket frukt. Jag har nog haft alla förkylningar som gått i Halmstad nu tror jag och är riktigt trött på det. Jag vill bli frisk!

Anders hjälpte mig att färja håret med idag och jag tycker det blev riktigt bra. Blir ju alltid mörkare när man gör det själv men jag gillar färgen. Det var en djup gyllene ljusbrun jag tog och tur att jag tog den ljusaste av de jag funderade på. Då de andra hade blivit ännu mörkare tror jag.