Söndag!!

Idag var det stallet igen, vi gjorde de vi brukar göra, fodra, utsläpp, insläpp, fixa foder, ta ner hö etc. Men vi tänkte ta in några torvbalar men snön på taket rasar ner hela tiden så man vill inte riskera livet att gå där, så vi struntade i det..

Sen blev de en uteritt på Bailador med Kajsa på Digital - båda till salu på Bergahästen - vi skittade bara för de va skit halt ute och så har inte Digital så bra kondision efter spanien. Men de va mysigt ändå och skönt va det, slapp min tjocka jacka så ja red med västen (jacka) o fleecetröja, hade ingen säkerhetsväst med mig så.. va gör man liskom men de va skönt att rida utan..

Nu ska jag slappa lite och se på tven:)

I morgon börjar skolan igen, lika bra att vara positiv till det även om de inte är så kul.

Kram

Lördag!!

Lördag då och vecka 9 närmar sig med stom steg  och ute håller snön på att töa bort - vilket är jätte bra men redan har gigantiska vattenpölar bildats och jag längtar inte alls att gå till bussen på måndag morgon. vilket väg ska man välja tro, den längs stora vägen eller ibland husen, risken finns ju att trottoarerna inte är plogade och man måste gå på vägen, det jag gjort den senaste tiden dock men då har det varit snö och nu blir de slask så risken finns ju att man blir nedskvätt och det vill jag verkligen INTE bli men den ibland husen är en omväg och tar längre tid enligt mig, kanske 1-2minuter längre, men är det bättre tro..har som tur en till dag att fundera ut det.

Var på stan i morses och lämnade in mina glasögon för de har lossnat en bit från glaset - fick dem förra veckan så, billiga så:/ men de borde hålla tycker ja.. men sedan köpte jag en kokbok på åhlens på rean och igår köpte jag (pappa) två hästböcker, hästhandhållning och så sköter du om din häst - riktigt bra böcker - har bara tittat igenom dem och ska börja djupläsa när ja har tid:D måste även titta i Ridlära om digonalsluta som vi ska börja göra på måndag, skit svårt verkar det och bara slute e rätt svår så:/ men de går nog bra hoppas ja på:)

Sen tittade jag även på gummistövlar men de hade inte dem i min storlek:( vi får åka ner någon annan dag o se om de har fått in för jag älskar dem så jäkla mkt.. för gummistövlar lär behövas när man går till bussen o till skolan för de är redan som sagt var gigantiska vattenpölar och gå i slask e inte kul, så får skaffa mig ett par vattentäta skor, kanske man ska börja använda ridskorna, de är i alla fall vattentäta, haha

Övningkörde från stan till överby också, de gick la sådär, blev många kärringstopp lite här o där, hatar att behöva stanna ju, men men bara att kämpa vidare ju.

Nu sitter jag med rapporten, mamma har läst igenom den igen o den verkar bra enligt henne men den är långt från klar, ska försöka skriva klart genomförandet denna veckan så jag kan börja med diskussionen på måndag/tisdag.

Men nu ska ja vila en stund, göra i ordning kamrorna till i morgon för då blir de stallet med den bästa<3,  kanske ta kort på sandokan o sabrine:D busbilder på sandokan till josefin såklart också:D läääääängtar men hoppas de inte regnar bara:/ men men

Ha de underbart för det ska ja ha:D

Bild på den bästa o en av de bästa hästarna<3

Fredag!!

Äntligen fredag men idag är det sista lov-dagen, de känns riktigt tråkigt då jag gärna hade velat ha lite mera ledighet.. men men inget att göra åt, så på måndag e de bara att gå till bala till skolan o sätta på masken - allt glad i skolan, man tar ju snart studenten så.

Idag gick ja upp tidigt - halv nio för att hinna plugga lite innan man drog till mormorfar, väl där så hjälpte ja henne med sin dator, bilder o facebook - de e alltid kul att träffa dem:D

Sen åkte ja o mamma ner på stan o tittade på balklänning - och ja hittade en, den andra ja provade men den fanns inte i den färgen som ja vill ha så vi ska åka ner nästa vecka o beställa den i min färg:D det var roligt att prova en sådan fin klänning och skulle helst vilja köpa den så ja hoppas att ja kommer få biljett:D

Måste även be dig Hjälpa Bergahästen (min ridskola) genom att skriva på den här namnlistan: http://www.emot.se/namnlistor/109/ - vi har gjort denna insamling för att Linda (min ridlärare, ägare av bergahästen) ska få bygga nytt, vilket vänersborgs komun inte tilllåter - så snälla skriv under för min skull!!


Kram på er alla