photo


Jag tycker så otroligt mycket om er alla och utan er vet jag inte vad jag skulle göra <3
 

BBQ

Suttit och stirrat på ett tomt blogginlägg nu ett bra tag, vet inte var jag ska börja eller hur jag ska börja eller om vad jag ska skriva om.
 
För det händer inte så mycket spännande saker just nu eller det händer saker hela tiden men det känns inte värt att skriva om det för det är ointressan fakta typ.
 
Men igår kväll kom mitt kära gamla tjejgäng över på BBQ, det var riktigt roligt att se alla igen, visserligen var det bara Kajsa jag inte sett sedan jag kommit hem men det var skönt att ha alla samlade på en och samma plats. Vi satt länge och pratade om allt mellan himmel och jord, precis som före jag åkte iväg. Min sallad + mitt "smul" blev poppis och det vi grillade blev riktigt bra och det samma med efterrätten, hade gjort chokladfondue och till det doppade vi jordgubbar/vindruvor/ananas/melon, sockerkaka + Rice Krispies. Vi satt länge och pratade, solen hade gått ner för länge sen, fortfarande ljust när Malin gick hem vid ett. Det var riktigt mysigt att sitta ute, med filtar och ljus + våra solcellslampor som föräldrarna satt upp på altanen och lite var stans i trädgården.
 
Idag hänger inte huvudet riktigt (men detta är en väldigt väldigt mild variant) med men så är det när man dricker vin. Men det får man leva med och skjuter upp mitt träningspass till senare ikväll istället.
 
Ska snart med Malin till stallet och andas häst och det känns riktigt bra. Få luft, röra på sig och vara på en av de bästa platserna på jorden.
 
I torsdags hörde vi ett ljud när vi satt och såg på film, jag sa diskmaskinen men sen hörde vi igen och vi bara luftballong och det kändes som den var precis utanför fönstret så vi alla flög bokstavligen ut med mobilen i högsta hugg och vad ser man inte ovanför grannens tak än en luftballong. Riktigt lågt ner var den och det kändes som de hade problem att få höjd men coolt var det.