Fönstershopping och vårväder

Fredag igen då, mulet ute och jag har precis sökt lite mera jobb. Visst är vikariejobbet roligt men att inte veta om du har något jobb varje dag är jobbigt. Att behöva vänta på ett telefonsamtal är inte det roligaste men vad gör man inte när de inte går att få något annat jobb just nu. Men sen är det riktigt roligt när man väl kommer ut och får vara med barn, jag älskar verkligen att jobba med barn. Man vet aldrig vad som händer riktigt.
 
Igår var jag ju i Göteborg, åh vad jag älskar den staden. Solen lyste och jag och Malin gick runt och fönstershoppade. Köpte visserligen två pennor och ett välbehövligt sud. Men annars höll jag i pengarna, har ju nämligen spanat in en jacka och två (Hjälp!!) väskor. Den ena väskan ska bli min inom kort det har jag bestämt för den är jag helt kär i. Ni vet när amn hittar den där perfekta väskan som man länge letat efter, ja just den har jag hittat. Den är lite dyrare men helt kalrt värt varenda liten krona. Kommer bli så ledsen om den inte finns kvar när jag väl tar mig ner till stan.
 
Funderar på att steka mig lite ägg till lunch, även om jag åt en stor frukost för knappt två timmar sen börjar jag bli lite små hungrig.
 
Hoppas ni får en riktigt bra fredag!

Solnedgången igår på väg hem från GBG.
 
 
 

Lillördag

Redan mitt i veckan och jag har idag lyckats få feber med. Men hoppas på att den går över väldigt snart. Helst nu för i morgon ska jag träffa Malin i gbg.

Igår blev det jobb i några timmar och det var skönt och roligt. Jag älskar att jobba och blir så glad när de ringer om jobb. Fick även testa på bussen i Halmstad och jag tar cykeln nästa gång jag ska på jobb. Mådde inte så bra nät jag åkte med bussen hem, illamående som jag tror var åksjuka. Den kom och gick sen på kvällen. Idag känner jag inget av den som tur är, magsjuka är inget jag vill få.

Har även sökt lite jobb i morse, var på en jobbmässa som de hade på arbetsförmedlingen. Men var inte där så länge eftersom jag kände mig febrig.

Nu ska jag försöka laga lite pannkakor. Det enda jag är sugen på att äta så blir till att laga det då.

grått ute idag med

Inget jobb idag heller men jag har sökt runt 10 jobb bara här i Halmstad idag och just nu är det segt. Finns nästan inga jobb att söka men söker det som man kan söka. Mycket är nu för sommaren men jag tar vad som helst.
 
Var en sväng nere på stan förut, lämnade in en lapp på banken (igen), handlade en lite mer apelsiner då jag äter minst 1 apelsin om dagen + en banan och ev ett äpple med.
 
Kollar på gymkort, hjälp vilken djungel asså! Finns tre ställen (vad jag vet) i Halmstad men priserna varierar. Skulle vilja haft med simning men det stället var dyrast så skippar den. Sen är den som är närmast dyrast av de två jag har kvar och den har mest pass med. Får fundera lite till där, var mycket billigare att träna i Trollhättan.
 
Till middag tänkte jag göra lite kycking med pesto och pasta till det, tänkte även ha lite svamp med. Tror det kommer bli riktigt gott.
 
Saknar den blå himlen, regnigt, dimmigt och kallt är det just nu. Inte alls lockade att varken gå promenader eller bege sig ner på stan och fönstershoppa.
 
Har även lyckats hitta min drömväska, åh vad jag tycker om den. Men priset - får bara panik typ, visserligen under tusenlappen men inte långt därifrån. Men den ska jag spara ihop till för behöver en ny väska. Snälla ge mig ett jobb!!