Matchning #1

Fått min första matchning idag! Är super glad och skickade fort iväg ett mail till dem.

Familjen: mamma pappa två barn
Barnen: 2 pojkar

Bor i San Francisco!

Stod väldigt mycket om dem, de var aktiva och sportade mycket. Barnen hade mycket sport och art(måla) aktiviteter. Väldigt roligt då jag gillar att måla:)

Kändes som en bra familj och hoppas på att de vill hålla kontakten!

Förkyld

Nästan klar med Au pair videon och den är grym. Sista klippet ska tas i veckan och sen skickas den in!

Har även börjat få ont i halsen. Låter förkyld och har ont lite ont i öronen med. Inte alls kul då jag vill träna i morgon. Men hoppar i morgon och satsar på ridningen på tisdag istället.

Men har fullt upp i morgon i alla fall, så vila får ja göra på natten.


På fest!

Sol ute och jag sitter inne med huvudvärk, jippi! Fast dagens huvudvärk kommer från gårdagens festande så det är självförvållat.
 
Lördag kvällen spenderades som sagt hos Malin (o Zandra) på 18 års fest. Blev drinkar. Tipspromenad om Malin. Wii. Tacogratäng. Kropp mot kropp. Musikquiz. Efterrätt. Paketöppning. Skratt eller mycket skratt. Spännande lekar + mycket mer roligheter. En grym kväll helt enkelt.
 
Malin blev även mycket nöjd över presenten jag gav henne, en fotobok fylld med kort på henne. Alltid lika roligt att göra fotoboken som att få se personen kolla igenom den. Nu ska jag snart redigera film, den ska bli klar denna veckan har jag bestämt mig.
 
Malin har precis öppnat mitt paket med fotoboken
Födelsedagsbarnet Malin