Just nu

Dagarna går och jag att jag inte skrivit på länge nu. Har inte haft någon motivation till det alls och jag vill men finner inget att skriva om.

Har nu de senaste två veckorna varit med pojkvännen med, vi har promenerat, spelat mariokart, fikat, promenerat lite till och haft de jätte bra. Som en dröm att ha han hemma nu! Många resor nu

Dagarna går och jag vet att jag nu inte bloggat på ett tag. Jag vill men orken finns inte riktigt.

Förra veckan var jag i Paris och hälsade på min stora syster som jobbar på Disneyland. Så blev två intensiva dagar där och det var helt magiskt, jag älskar det. Slottet, paraden, alla hus, alla Disney karaktärer, alla åkattraktioner. Ja allt var helt underbart och jag längtar tillbaka. Att de slottet var en dröm och den stora paraden de har varje dag var helt helt underbar. 

Denna veckan blir åker jag upp och ner i landet. Ner till Halmstad på onsdag och sen åker vi upp tillbaka till Trollhättan på torsdag och en på fredag åker jag till Stockholm för att springa tjejmilen på lördagen innan jag åker hem till Trollhättan igen på söndagen. Men jag älskar att resa och även om det blir i Sverige så älskar jag det. Så trött på lilla Trollhättan just nu igen så vill bara ut och se allt annat som finns att se. 

Varför följa en väg när det finns tusen andra?!

På onsdag kommer även pojkvännen min hem därav att ja åker ner till Halmstad. Det ska bli så kul att få träffa han igen och längtar så galet mycket.