Hemma igen från norr

Hemma i Trollhättan igen efter en trevlig semester i Piteå. Vi har hunnit med 80års kalas, en tur till Storforsen, geocachat, blivit myggbiten, varit till en stor sandgrop och fått sand överallt, gått i Piteå city, badat fötterna, fikat, varit med på ett riktigt norrländskt surströmming fest (men jag åt hamburgare). 

Vädret har väl vart lite sådär, sol och regn om vart annat och knappast så varmt.Vi drar på semester

Väskan packad och klar och nu väntar ja på att Anders ska komma förbi o hämta upp mig. För i morgon åker vi + hans föräldrar upp till Piteå. Skönt att komma ifrån Trollhättan för ett tag med. Anders familj har kompisar där uppe och det ska bli kul att träffa dem igen. Har nämligen träffat dem ett par gånger då min kompis zandras familj har samma kompisar då papporna i familjen växt upp med varandra. Så det ska bli kul, har laddat upp med åksjuketabletter + armband så kanske ja överlever resan upp! Usch för att bli åksjuk asså!

Idag tog jag och syrran en cykeltur ner till hennes lägenhet och kollade in färgen på väggen samt monterade ihop lite möbler. Det kommer bli jätte bra tror jag när allt är klart och hon har flyttat in. Känna konstigt att hon ska flytta hemifrån även om jag oxå har gjort det men jag har än så länge kvar alla mina saker hemma. Får inte riktigt plats i en etta. Sen tog vi en fika/lunch på strandgatan i solen, riktigt skönt var det.

Hoppas allt är bra med er läsare!Besök av syster

I måndags tog ja och syrran tåget ner till Halmstad eller ja vi kunde lika väl ha missat tåget. Sofia upptäckte fem minuter innan vi skulle gå till bussen att de inte gick någon buss!! Panik liksom! Gå hinner vi inte men som tur var mammas cykeln hemma så vi gick ner o skulle ta upp cyklarn från garaget, men nej då var det punka på mammas cykel!!! Panik igen!!! Ringer mormor i paniken o stressen, det enda ja tänkte på var snälla va hemma och som tur var hon det. Så hon fick komma och köra oss till tåget, vi hann som tur var! 

Sen har vi haft två riktigt bra dagar med god mat, promenader, shopping, glass, restaurang besök, godis, prat, mario cart, regn och sol. 

Idag lämnade jag av henne på tåget och nu väntar jag på att Anders ska komma hem. Att vänta är riktigt jobbigt och jag längtar så otroligt mycket efter honom.