Måndag lunch

Sitter och äter en snabblunch, gröt och morötter, innan jag ska packa väskan och cykla till skolan. Ska köpa två böcker till nästa kurs före lektionen samt att klassen skulle träffas lite innan och diskutera angående problemet - lärare som inte kan lära ut så att vi förstår vad vi ska läsa på till salstentan. Halva klassen om inte hela i fredags kom ut från lektionen MER förvirrade än vad vi var när vi kom dit, hur man som lärare lyckas med det vet vi inte. Men nu ska vi prata ihop oss och så får vi se vad som händer!
 
Annars så har jag kommit igång med träningen, tränade hela 4 gånger förra veckan och lite träningsverk men inget som är jätte jobbigt. Så vi kör nästan samma denna veckan, får hoppa passet på fredag då jag jobbar. Men annars är det bara skönt att röra på sig och slippa tänka på tentan.
 
Ne nu måste jag åka!
 
ha en bra måndag!!
 
 

Läser och läser

Godmorgon!
 
Jag har varit uppe sen halv sju och sitter med skolarbete, en bok läst och en engelsk artikel kvar, på bara 30 sidor. Jag hurrar liksom här, inte precis men får se om jag hinner läsa allt innan förläsningen i eftermiddag. Får se om huvudet vill vara med idag eller om den strejkar som igår eftermiddag. Planen är i alla fall att träna ikväll, två olika pass på 30min var. Ska bli skönt att komma igång med träningen igen efter att ha varit förkyld i nu nästan två veckor eller 5 veckor men en paus på en vecka i mitten.
 
Ute är det mörkt, mulet och regnit, hösten har kommit och visst gillar jag hösten men kan de åtminstone vara sol ute. Så vi slipper detta mörker för det är inget kul tycker jag.
 
Nu ska jag återvända till den engelska artikeln.
 
Ha en bra tisdag!
 
För en vecka sen i Göteborg.
 
 

Löpträning och älgar

Godmorgon.
 
Sitter redan med min hemtenta och försöker skriva ner det sista, den är egentligen klar men borde och ska läsa igenom den samt lägga till några meningar i slutsatsen. Sen är det abra att skicka in den på söndag.
 
Annars så är jag stel som en pinne eller mina vader är, går sakta och hasar mig fram över golvet. Jag var nämligen på ett nytt pass på gymmet igår, löpträning och bara uppmvärmingen var jogga lugnt i 3km. Lite uppvärmning på plats i backe (knäböj, höga knän, rumpspark, grodhopp) för sedan intervaller i en backe,  8min och sedan 7 min. För sedan avsluta med 3km jogging tillbaka. Jag var bokstavligen helt färdig efteråt, jag klarade att springa hela tiden, körde mitt tempo i intervallerna (långsammare än alla andra) men samtidigt är det 3 gången jag springer för hösten. Vaderna gjorde rejält ont (spända) i mellanåt och i slutet började jag även känna av i fötterna. Men jag klarade det utan att behöva gå! Jag hittade även en träningskompis som också studerar till lärare på HH, men 4-6 första året. Så vi sa att vi skulle ses nästa vecka med. Känns skönt att ha någon att göra det med som joggar lugnt med en så man slipper jogga själv.
Ska ta mig ner till stan idag med, göra lite små ärenden. Blir nog cykeln för att gå kommer bli för plågsamt, hehe.
 
I eftermiddag när Anders kommer hem tänker vi styra upp mot Trollhättan. Ska bli skönt att komma hem igen nu.
 
Nu ska jag fortsätta med min tenta, den ska bli klar eller den måste bli klar!
 
Mötte förresten en ÄLG på galgberget när jag var där och sprang i tisdags. Jag bara VA? såg ut som en uggla tror jag, trodde inte att det fanns älg här. Men tydligen och den hade lika brottom som jag att dra där ifrån. Efter det så vid minsta lilla brak vände man sig om för att se om de va en älg. Men den drog sig nog bort från berget.