Ett år sedan

Blev jobb hela veckan, heltid varje dag förutom idag då jag först var på en förskola på förmiddagen och sen hem i 40 min, äta och andas lite innan det var dags för nästa jobb. Där jag har varit resten av veckan. Alltid kul att vara på samma ställe och det är min favorit förskola nu. Så grym är den och gillar personalen där. Tur att Anders var ledig idag så han kunde köra mig till andra stället då det ösregnade ute.

Nu tar jag helg och det gör jag med två röda kliande ögon + en hals som kliar och en näsa som rinner. Ja man var ju allergisk ja. Så blir glasögon resten av kvällen, lite ovant men de är riktigt fina + att röda ögon ska vila från linser.

Idag för ett år sedan var jag ju i Kalifornien och i LA hos Amanda. Jag saknar mitt liv i USA så otroligt mycket och värmen. Alla människor som är så trevliga hela tiden, lite annat mot här i Sverige. Saknar att slippa vara allergisk för ett helt år och hade det varit lättare att få jobb där borta så hade jag ( och med säkra ord) Anders med. Då vi båda tycker om USA och skulle gärna vilja bo där. Även om jag helst skulle vilja bo nära familjen och vännerna den dagen vi bildar familj. 

Tänk att det redan gått ett år sedan man nästan kommit hem. Har inte ens varit i Sverige i ett år (undantag Rom i 5 dagar). Tiden går för fort och min Au Pair resa var det bästa jag gjort i hela mitt liv. Så mycket som jag lärde mig, fick erfarenhet av och som jag växte inom mig. Och nästa år blir man 25, hej ålderskris känner jag redan! Tiden går för fort helt enkelt.

Nu bara tankarna kommer och fingrarna skriver, men hoppas de inte var för rörigt. 

Ha en riktigt bra Valborg och helg.

Bild tagen för ett år sedan!

Heldag jobb

Haft en bra tisdag, jobbat heldag och är helt slut i mina armar då jag puttat på ex antal gungor idag. Alla barn ville tydligen gunga idag. I morgon blir det heldag igen, på samma ställe men en annan avdelning + att en annan avdelning (förskola med 4 avdelningar) också ville ha mig (populär eller vad då?). Och på torsdag blir det halvdag på en förskola 5 min från lägenheten. Jag tycker om när det blir mycket jobb, mer pengar liksom in.

Annars så börjar allergin komma mer och mer, jag hurrar NOT!!! Tänk dig två kliande ögon, rinnande näsa och en hals som kliar i mellan åt + att risken finns för utslag när man sitter i gräset. Inte så jäkla roligt det, men det är tur att det finns ögondroppar, nässpray och allergitabletter som kan rädda min vardag.Cykeltur + lunchdate

Söndag kväll och snart ny vecka, en kort vecka då det är 1 maj på fredag. Inget jobb än men vet att det kommer komma eller jag hoppas på det!

Igår blev det en lunch date på Olearys följt av en promenad hem i regnet och filmmys på kvällen. Jag älskar att gå omkring med Anders, hålla handen. Allt känns så otroligt bra när jag är med honom och vet inte vad jag skulle göra utan honom. Älskar han så otroligt mycket!!

Idag cyklade!! vi upp på Galgberget och tog en tur där uppe innan vi cyklade hemåt igen. Jag blir så utmattad/ får nästan svårt att andas så fort jag anstränger mig nu för tiden. Ska bli skönt att få kolla upp om man har astma/ansträngnings astma eller om det är något annat som spökar. 

Jag lagade spagetti carbonara till middag och oj vad krämig den blev. Så himla god blev den och tur att det blev lite över så får äta det till lunch i morgon.

Nu blir det snart sängen, är så trött så vet inte vad + att magen spökar + att mitt ena knä gör ont, huvudet ska vi inte prata om. Ja men nu räcker det med ont här och där, en del av vardagen liksom för mig.