Året i korthet

Nu är det inte många timmar kvar på 2013 och detta året har varit i en klass för sig, så många nya saker har hänt och det har varit helt underbart helt enkelt.
 
Lite som hänt är:
 
> Red fina Genal efter nyår och andra fina hästa på Bergahästen.
 
> Hälsade på Malin på Orust och tog massa kort
 
> Var uppe i Gävle och firade kusinen Arve som fyllde 3år
 
> Hade en väldigt rolig och minnesvärd avskedsfest med fotosession i alla dessa hattar!
 
> Flyttade till andra sidan jordklotet och började jobba som Au pair
 
> Golden Gate bron är nu mera vardagsmat
 
> Ridit på stranden med tre fina underbara vänner
 
> Firat midsommar och haft kräftskiva här i Kalifornien
 
> Haft besök av mamma och pappa och fått visa dem mitt hem, San Francisco
 
> Bästa vännen kom på besök och vi åkte till Hawaii
 
> Amerikansk Halloween
 
> Firat en amerikansk Christmas
 
> Bästa vännen kom igen och nyår kommer firas in i Las Vegas!!
 
Min bildresume på året kommer!

Mot Las Vegas

Nu är det inte många dagar kvar på detta året och vi (jag och Zandra) håller på att göra oss redo för att åka iväg till flygplatsen och sen vidare mot Las Vegas. Det kommer bli en otrolig resa det känner jag på mig och en resa som inte är som någon annan heller.

Denna helgen har gått jätte fort och vi har inte gjort så mycket met än tagit det lugnt vilket har i för sig varit jätte skönt, inte stressat runt och sett massa saker som man måste visa. Så det har varit skönt det.
 
Igår gick vi och tränade i alla fall, körde ett mage/ben/mage pass (som vanligt) och det var riktigt skönt. Är riktigt taggad på att börja träna igen som normalt efter nyår. Komma ut och springa och köra mina pass på gymmet.
 
Lite senare på eftermiddagen åkte vi upp till nothgate Mall och gick runt i affärer innan vi gick och åt på Tomatina, en italiensk restaurang. Sen gick vi och såg Frozen, igen men första gången för Zandra. Jag älskar den filmen, den är så grymt bra och så himla fin. Rös i intro låten igen och den får mig att tänka tillbaka på afrika så himla mycket.
 
Nu blir det snart frukost innan vi drar iväg till flyplatsen på ett eller annat sätt, vi tror vi bokat en taxi men vi vet inte riktigt men vi har min bil annars med.
 
Skylten utanför huset!!
 

Lördag

En lugn dag inne i San Francisco blev det igår och hittade mina nyårs skor, rätt storlek och passar perfekt med både klänning och naglarna! Hade inte tänkt att köpa ett par skor eftersom jag har mina nya svarta som jag fick hem häromdagen men dessa var pricken över i:et. Vi hade det jätte mysig och åt lunch på ett mysigt lunchställe vid Uniom Square. Anslutande dagen med Cheesecake Factory och självklart en cheesecake till efterrätt!