Jag lever!!!!

Jag lever och mår bra här ute på Malmön. En till vecka har gått och nu är det bara tre kvar. Jag vill inte att de ska ta slut, vill inte skiljas från alla underbara personer här ute.

Men veckan som har gått har de hänt mycket, pokerkväll (till sju på morgonen), jobb, ledig, badat, festat, jobbat, träffat underbara Zandra o den älskade båten (deras segelbåt), ätit lite mera fisk - makrill, torsk, vitling, sej, kummel, lax, kräfta, räka, krabba - detta bara veckan som var. Undra vad de blir denna veckan! Sen har man festat lite mera och haft en lugn pizza/filmkväll.

Jag har även blivit hemlös, fått sova i ett tv-rum bakom några bord vi hade ställt upp. Men där var det super mysigt och gillade att ha tv nära. Även om ja inte såg på tv en enda gång. Sen har jag fått en nytt rum och denna gången ett fyrbäddsrum:) Fast ja o sabrine gillade mer de andra rummet.


Jobb!!!

Jobb, jobb och mera jobb, de består dagarna av just nu. Kankse inte bara men en stor del av dagen i alla fall. Är ju som sagt tillbaka på Malmön sedan i torsdags. Då mamma och Syrran körde ut mig, de kom sedan för att äta lunch på restaurangen vilket var mycket trevligt. Efter jobbet den dagen tog jag mig en promenad/joggingtur med lite benträning, springa upp för trappor och sedan gå ner igen, vilket var otroligt skönt. Körde även lite magträning vid en parkbänk. Allt var mycket skönt och tack vare vädret, som var mulet dog man inte.

Igår fick man besök av underbara Zandra, hon dök upp vid halv sex och det var mycket roligt. Vi spenderade kvällen med minigolf, Malmöns minigolfbana e super rolig, middag på restaurangen där man åt en sjöbörjare. Den var helt underbart. Sen blev de spel(diamanten, resan, labyrinten, sänka skepp, yatsy), muffins o vaniljkräm och film, Lilla sjöjungfrun. En helt perfekt kväll också.

Idag lördag sken solen in genom fönstret när man vaknade, perfekt tänkte jag. Zandra åkte iväg lite efter tio då sabrine hade kommit hit igen. Sedan traskade vi ner till jobbet för att jobba. Och nu sitter jag här, efter jobbet drog jag ut på en jogging/promenadtur som var mycket behövlig. Skönt att komma ut och röra på sig, solen sken och jag mer eller mindre dog. Träningsvärken i magen är olidligt jobbig också. Kan knapps sitta vanligt.

Ikväll vet jag inte vad som händer, sabrine ska vakna till efter sin tupplur bara.

Imorgon blir de jobb hela dagen lång, börjar vid elva och slutar inte förrän sent, när vet jag inte är.

Soligt väder!!!

Solen stålade i morse när man vaknade och man blir inte gladare av att solen lyser. Epilerade benen, eller rätta sagt ett ben och vaxade ett ben. Båda blev lika bra och lika rödprickade.

Sen drog jag till Zandra och sen cyklade vi till stan, lånade Malins cykel då min e på kusten. Den var jätte skön ju:) Lämnade tillbaka en film vi lånat, lämnade in papper till arbetsförmedlingen och sedan gick vi och betalade resan. Så nu är Bulgarienresan betalad och jag längtar tills den 23 augusti.

Väl hemma bytte jag cykeln mot bilen och åkte ut till Överby för att bara köpa åksjuktabletter, kom hem med en ny väska, en plånbok och två snygga skyltar. Allt på rean så jag kunde inte motstå att köpa det. Väskan bara jag älskade liksom plånboken. Ni får bilder när jag kommit ut till kusten då kameran är därute.

Ikväll blir de bio, sista delen av Harry Potter, med systern. De ska bli super kul och igår såg jag den första delen av sista filmen. Den var grymt bra ju. Det kommer bli det sista jag gör med syrrn då hon åker till Afrika på onsdag nästa vecka.

I morgon morron åker jag ut till kusten igen för att jobba, börjar vid elva så de blir att gå upp tidigt. Sen stannar jag där ute ett bra tag. Orkar inte åka hem på fredag för att gå till fallens, vill men vet inte om föräldrarna ställer upp att köra ut mig på lördag morgon igen. Så första året jag inte går på fallens dagar. Vilket suger rätt rejält.