sista februari

Sista februari och i morgon går vi in till mars och då är det bara en månad och 8 dagar kvar tills jag åker, 14 dagar till Stockholm och Ambassaden, 23 dagar till Avskedsfest + mycket mera skoj som händer innan och efter det jag räknade upp.
 
Hotell är även bokat i Stockholm och den 13 åker jag och syster min upp och har det gött, bor på hotell, äter god hotellfrukost, besöker ambassaden och förhoppningsvis hinner med lite shopping innan vi åker hemåt igen. Riktigt gött kan jag säga!
 
Men just nu har jag apit ont i min armbåge, typ lederna/skelettet. Kanske jag sitter konstigt vid datorn eller nåt men vill inte att de ska göra ont. Får ta en Ipren och hoppas att de går över.
 
I morgon blir det tidigt uppgång då jag ska till vådcentralen och "plantera" testet för tuberkulos och på måndag ska jag dit igen och läsa av det. Har aldrig sprungit så mycket till vårdcentralen förut tror jag.
 
Men först sova för är riktigt trött.
 

tidig morgon

Upp tidigt var det som gällde idag och på ett sätt jätte skönt för då har man hela dagen framför sig. Hälsoundersökningen gick i alla fall bra, ska komma dit i morgon igen och plantera testet så att säga och sen dit på måndag för att läsa av det. Känns bra att ha det bokat och klart de tiderna.
 
Nu sitter jag och läser au pair handboken för andra gången och denna gång markerar jag viktiga saker, det mesta som jag anser är viktigt i alla fall. Allt är bra med boken men de finns vissa saker som sticker ut.
 
Sen tänkte jag sätta mig och göra klart min fotobok, är bara lite texter kvar och sedan är den som gott klar förutom sista sistan som är en au pair sida. Men den tar vi i USA.
 

helt färdig

Är helt slut efter boxpasset och det ska bli riktigt skönt att få lägga sig framför tv om en kvart. Det är välförtjänt efter dagens alla måsten.
 
Har även planer för nästan varje helg fram tills jag åker och ser fram emot alla för den delen också. Kommer bli riktigt roliga veckor framöver tror jag.
 
I morgon ska jag ut på leta böcker jakt, hoppas jag kan hitta någon :)