FilmFredag!!!!

Det blev film (Allt för min syster) och godis och snart väntas Criminal Minds på tv.

Filmen Allt för min syster som handlar om en familj som kämpar för att hålla ett av barbeb vid liv. Sextonåriga kate har nämligen leukemi, något man upptäckte vid två års ålder. Hemligheten bakom att hon kunnat överleva är att hennes yngre syster Anna varit en perfekt donator åt henne. När Anna är tretton år fattar hon ett beslut som försätter familjen i akut kris. Hon vill inte längre donera.

Vill du se hur det går för Anna och Kate så se filmen - för den är verkligen jätte bra och Rekomenderar den starkt!!!

Fredag!!!

Det finns en dag då man kan andas ut...

Som sagt de är fredag, Freda, Freeedaaaaag.

Idag har ja vart hos Polisen - har inget gjort något utan jag skaffade nytt pass för mitt går ut nu i maj. Så de blev ett enormt snyggt kort (NOT), man ser ju ut som en fånge på bilden. Grrr på det men nu är det klart jag är på pappret 1.65 :D, har ju sagt de hela tiden, men nu är det bevisat och kommer stå i det nya passset.

Sen har jag rensat lite ogräs vid häcken, de var varmt och skönt. Tog inte allt idag men nu är det bara hälften kvar i alla fall. De börjar ta på det, vilket e skööönt. Sen låg ja o solade tills Zandra ringde.

Drog mig sedan bort till henne en sväng, hon åker nämligen till Costa Rica i morgon på en volentärresa. Hon ska vara med i en skola och så. Det blir nog jätte bra för henne tror jag.
Skulle inte tacka nej till en volentärresa kan jag säga. Fast då med djur förståss. Skulle vilja åka till Galapagos öarna eller till Afrika. Fast åka till Kina och jätte pandorna vore helt klart en favorit.

Kväll blir det tv, kanske en film - har inte bestämmt mig än.

.. För det är dags för Fredagsmyyyyss!!!!!!!!

Torsdag!!!

Dagen började med att mina ögon kliade, vilket inte är ovanligt nu eftersom de är pollensäsong. Men efter att tagit ögondroppar o allergitablett blev de lite bättre. Men nog om det i alla fall.

Sen drog jag mig bort mott FCT jobbcenter för att träffa min jobbcoach, det gick allt bra.

Sen har jag legat ute och pressat på altanen, det blåste i bland och det var bara skönt när de gjorde det, eftersom de blev super duper varmt. Dynan jag låg på var alldeles svettig efteråt. Men hade på min lite solkräm i alla fall så man inte bränner sig.

Nu efter vi ätit mat gick vi ut och jag o mamma rensade i häcken mot grannen. Tog bort gammalt gräs, löv och annat. Det blev riktigt snyggt även om vi inte blev klara med ens hälften.

Nu sitter jag vid datorn (såklart) och tv, ser på semesterduellen och sedan blir det Criminal Minds. Och så har jag en liten skål med potatischips i knät. Riktigt gott är det!!