Frost och julmarknad

Tänk att det redan gått en vecka, nu tycker jag tiden får stanna av lite så man hinner med allt man måste göra. Denna veckan går vi i skolan fyra dagar och heldagar varje gång, jippi känner jag för det. Men en eftermiddag går åt till grupparbeten och sen den lediga dagen går också åt till grupparbeten. Allt man behöver göra utanför skolan har jag planerat in nu med och det känns bra att ha lite mera koll på allt. Mycket att läsa och vet inte riktigt var man ska börja bara. Sen har vi även första advent nästa helg, så lite inför det ska fixas med + att Anders åker iväg på jobb på onsdag och en vecka frammåt. Kommer bli ensamt här i lägenheten om kvällarna då men har lite planer inför helgen i alla fall vilket känns bra.
 
Denna helgen har varit riktigt bra, i fredags kväll blev det fika hos Anders syster + sambo. Hon hade gjort en riktigt god blåbärspaj och vi satt och pratade hela kvällen om allt. Igår åkte jag, Anders och Sofia ut till Kobergs julmarkand och gick runt där tills tårna var som isbitar. Köpte en tomte, hallonglögg och hallonsirap bland annat. Sen blev det middag hos Anders föräldrar innan vi åkte in till stan och gick på bio. Hunger games, sista delen och åh vad man längtat och ja den var riktigt bra! Nu skulle man vilja se alla i rad ungefär för kommer knappt ihåg något från de första. Idag blev det lunch hos mina föräldrar innan vi styrde mot Halmstad och vad skönt det var att pka när det var ljust ute. Här i Halmstad är det snö, eller lite snö! Men det lär väl töa bort inom de närmaste dagarna.
 
Och på tal om bilden nedanför så har frosten kommit hit! Jag älskar det och vi hade med våran gamla badrumsspegel och det blev riktigt coola foton ute.
 
Nu ska vi se mysa framför en bra film innan de är dags att sova.
 
 
 
 

Min födelsedags helg

Hemma i Halmstad sedan några timmar tillbaka och jag har haft en riktigt bra helg. I fredags blev det god mat och födelsedagsfirande hemma hos mamma och pappa. Var även chaufför till Anders som gick ut med några kompisar på kvällen, nyheterna om Paris höll mig vaken tills de var dags att hämta honom vid två.

På lördagen sov vi ut, vilket var behövligt och sedan åkte vi ut till Anders mormor och morfar. Anders fixade lite med bilen och vi blev bjudna på lunch och fika i mängder. På kvällen lagade vi pizza med Sofia i hennes lägenhet innan vi gick på bio och såg James Bond. Den var helt okej tyckte jag. 

Idag var det tillbaka till litteraturen igen och läste nästan igenom allt vi har tills i morgon. Blev god lunch med familjen innan det var daga för tårtkalas med släkten. Det kändes konstigt att farmor inte var med oss och tror julen kommer kännas konstig den med. Men fick fina presenter, några skålar, en bok, blomsterpresentkort och lite annat smått och gott. 

Efter att vi kalasat både tårta och kakor tog vi bilen hem till Halmstad. Nu är det dags att sova innan en ny vecka med plugg börjar igen. Jag är peppad!!

Min tårta vi hade idag som mamma har bakat. Mums säger ja bara!!

Sista timmarna som 23 åring

Tänk för 24 år sedan låg jag fortfarande i min mammas mage men om 3 timmar och 20 min så såg jag världen för första gången. Jag har haft eller jag har åldersnoja så in i bombens. Jag vill vara 23 och inte bli äldre. Jag vill stanna ung och inte bli äldre. Har inte haft någon åldersnoja förut vad jag kommer ihåg men de e läsligt och värre kommer det väl bli med tiden. Tänk Anders blir 26 till våren och det gör även min syster. Vad händer med tiden liksom!!?!?

Ne nu ska jag sova för trött är jag.