bästa kvällen på länge

Idag bär det av upp till Frida för lite lunch och det ska bli skönt, få träffa henne en sista gång på jätte länge och det kommer bli jobbigt att åka hem efter det.
 
Vi hade det grymt trevligt igår kväll, Fridas värdmammas mat är så grymt god och efterrätten, oj. Här snackar vi god efterrätt. Har inte skrattat så mycket som jag gjorde igår på länge (eller kanske var typ förra helgen men ni fattar). Jag kommer sakna vårat gäng när jag flyttar till SD, vem ska jag höra av mig till när jag måste prata akut liksom eller vem kommer jag skratta med så man får ont i magen. Visst de löser sig säket det med men ingen kommer kunna bli bättre än dem.
 
Nu måste jag snart äta något innan jag behöver åka iväg. Alltid lika kul när man vaknar sent och ska ut på en tidig lunch.
 
 

Fullt ös

Jag vet att jag inte skriver så mycket just nu här men har haft fullt upp de senaste dagarna eller veckan. Jobbat mycket, packat, fotoböcker, sena kvällar, lite sömn. Ja det har varit väldigt mycket.
 
Igår kväll drog jag och gänget in till SF och gick ut, vi sov hos några kompisar och det var riktigt roligt även om man kanske inte är helt med i allt som händer idag. Sista utgången i SF och med brudarna, gud vad jag kommer sakna dem.
 
Snart ska jag iväg till Frida, hejdå middag och jag ser inte fram emot det alls. Ska bli sjukt jobbigt att säga hej då till Frida + Johanna som oxå ska åka. Frida är ändå en av de tajtaste kompisar jag har fått här, hon vet allt om mig och jag vet allt om henne. Att inte ha henne här under mina nästa 6 månader kommer bli jobbigt, inte ha våran anna-frida tid. Men vi ses till hösten igen när jag kommer hem, har alltid någonstans att bo när jag kommer till Uppsala.
 
Familjens nya au pair kom igår kväll med, har hängt med henne en stund idag uppe i huset. Känns konstigt liksom men tror det kommer gå jätte bra.
 
Nu ska jag dra och hämta upp Ida innan vi åker till Frida!
 
Gick inte att hämta någon bild från Instagram så vi kör på en bild på mig istället!
 
 
 
 

Sena kvällar nu

Är uppe i packnings, fotoböcker, jobba sena kvällar stadiet just nu. Det kommer bli en sen kväll ikväll då jag måste bli klar med Taylors fotobok för i morgon står packa på schemat.

Flyttar nämligen ut ur mitt rum på fredag då nya Au pairen anländer. De känns konstigt och jag vet inte riktigt om jag är redo för det. Även om jag är super taggad att flytta till San Diego och till familjen där så kommer jag sakna min familj här väldigt mycket.

Det ska bli kul när nya Au pairen kommer, lite spännande att få vara den som lär ut och visar allt. Även lite tråkigt då min tid som Au Pair verkligen är över i denna familj. 

Men jag kommer alltid se denna familj som mitt andra hem. Som jag kan komma tillbaka till och hälsa på hur mycket jag vill. Känner mig som en i familjen och det gör det inte ännu svårare att nu behöva säga hej då/vi ses igen. 

Nu har jag två veckor kvar och ska utnyttja tiden till max, vara med mina tjejer och hitta på extra roliga saker. Som äta den där extra glassen på Woodys eller åka till poolen efter skolan även om det finns ett ton med läxor. Njuta är det jag ska göra!!