Dagen

Vissa dagar, dagar som denna dagen vet jag inte riktigt vad jag gjort. Mer än städat lite. Hamnade framför datorn och där har många saker gjorts men riktigt vad vet jag inte riktigt..

Hur som helst bara jag längtar tills jag får avslöja vad jag kommer att göra längre fram. Kan även nu säga att jag inte kommer åka till Baståsen för praktik. Kom på att jag inte vill jobba med hästar utan bara ha det på fritiden. Men att äga häst kommer jag att göra i framtiden! Känns bra att jag kom på det nu och inte i vinter som förra gången. Det jag kommer sakna att inte åka dit är att få chansen att hoppa högre på hopplektioner och att kanske få rida gymkana igen. Men jag kommer hälsa på, då hoppas jag att jag kanske kan få rida lite. Men det tar vi då. Annars finns det planer på att boka in någon privatlektion på Brätte i hoppning. Så jag kan få hoppa lite högre eftersom jag älskar det.

Men nu ska jag fortsätta att lyssna på bästa musiken och kolla runt lite efter jobb. Måste ha ett jobb nu!!

Bild från finaste staden - Göteborg!!

Någon dag

Igår började dagen med att äta frukost på 23 våningen på Gothia Towers och slutade med ett super bra dressyrpass på Latina. Snacka om skillnader liksom.

Hur som helst har vi i familjen varit iväg och firat pappa som fyllt 50år. Vi har haft det super bra och ätit 6 rätters som blev en 10 rätters på den minsta sötaste grymmaste restaurangen jag varit på. Vi rullade typ hem därifrån men som tur var låg hotellet nära. Har ätit pannkakor till frukost på 23våningen med en utsikt över den finaste staden. Haft det super mysigt helt enkelt!

Igår kväll var det dags för ett dressyrpass och fick underbara Latina och gud vad bra hon gick. Blev galet stolt över mig själv. Hon har svårt för vänster galopp då hon skjuter ut bogen men lyckades göra några perfekta galoppfattningar. Hade den där perfekta stunden och jag njöt. Älskar sådana ridpass.

En drink första kvällen och utsikten från hotellfönstret
Frukost på Heaven 23
Frukost och utsikt från Heaven 23
Tårta på pappas födelsedag och middagsoutfit
Hemma igen och till ridkläder(mina nya HVPolo strumpor-grymt bra) och fina Iver
Underbara Latina och ridhuset där vi red då de regnade!!

Dagens outfit!

Nya jeans från Gina och jag älskar dem så mycket. Kommet bo i dem till hösten. Sen nya tröjan, älskar färgen och ska köpa mig någon till!

Ha en super bra dag!