Sista dagen!!

Rubriken låter hemsk ja vet. Men de är sista dagen på Bastis, känns konstigt och helt ärligt vill jag inte åka. Allt känns så, allt är så himla bra här, nära till hästarna, nära till allt jag egentlgien vill hålla på med.

Hur som helst (eller stavas de hälst?!) dagen har varit bra för att vara sista dagen här, har varit ledig men gick upp halv åtta. Packade lite o så till nio. Sen när Jennie o Sara gick ut efter fikat följde jag med och tog kort ute. Solen lös och de kändes konstigt att gå omkring i stallet när de jobbade men inte jag. Helt fel.

Sen har ja packat o dammat, dammsuga gör jag i morgon innan ja åker. Sen efter tre red jag Robin i ridhuset själv, eller Jennie skrittae Lorden under tiden. Robin gick framåt o traven men i galoppen var han seg, riktigt seg. Men jag var nöjd och uppnådde målet med ridningen, att få han gå frammåt.

Sen på kvällen blev det gymkana på sulan, de gick riktigt bra även om mitt lag förlorade var jag nöjd. Ramlade inte av men fick mitt upp hopp i traven o skumpade rejält som vanligt. När ja gick med Sulan sen kändes de konstigt att de va sista gången ja gick i ridhuset för denna gången. Ja vet att ja kommer tillbaka. Klarar mig nog inte annars.

Sen blev de tårta som Jennifer hade med sig, riktigt god var den. Sen när ja kom in blev de tacos med Sara o Jennie.

O nu sitter ja här, vill inte gå o lägga mig eftersom de blir ny dag då så himla fort. De vill jag inte.

Kommer sakna detta underbara ställe något enormt mycket. Jag har förändrats, blivit gladare. Vill inte trilla tillbaka i gamla Anna. Vet inte hur ja ska förklara det men hoppas ni fattar.

Måste nog gå o lägga mig i alla fall, är super trött o ska upp rätt tidigt i morgon med. Har en del att packa ner o fixa i ordning.

Bloggar på onsdag igen tror ja.

Puss&Kram

26 januari 2011

Trött, huvudvärk o ska ut o jobba igen. De kunde varit bättre. Men de e sol ute :)

Vill stanna men ändå inte, varför ska de vara så svårt, fattar jag fel beslut, kommer ja ångra mig, är de värt de...


Ridvecka!!!

Denna vecka har ja ridit massa känns det som. Och förlåt att ja inte har bloggat på senaste men de har varit mycket, de är fortfarande mycket men nu har ja en ledig helg.

I måndags som sagt red jag gymkana på Sulan. Bara jag o Jeniifer då men de e rätt gött de. Ja som sagt gick lektionen super bra o allt flöt på. Sedan hade de ramlat ur en pinne ur en hink (vi skulle ta en pinne i galopp ur hinken) så ja fick hoppa av. Tänkte då hoppa upp i trav, misstaget, då ja hamnade på mage o studsade lite för mkt o sedan kom ja upp men nog framför sadeln, men hur som helst stannade sulan o ja flög av framåt o landade på baken. O sedan började ja skratta så när Rickard frågade om ja var okej bara ja skrattade o sedan skrattade vi alla tre. Hoppade sedan upp som vanligt o fortsatte sedan lektionen som vanligt. Men de va skoj!!

Sen i tisdags red jag med på hopplektinen på Molly, åå vad jag gillar den hästen, perfect för mig, på henne kan ja hålla om med skänklaran utan att hon sak dra iväg i värdens fart. Fick några stopp men de var helt mitt fel för ja var mer koncentrerad på att räkna galoppsprång så ja glömde inneskänkeln. Dumt av mig. Men nu vet ja de så men resten gick jätte bra.

Sen igår torsdag fick ja rida med på en russlektion som red dressyr, jag red Robin, stor häst. Och jag hade halva ridhuset för mig själv. Rätt gött, ja skulle få han att gå frammåt och leda med innetygel o trycka med inneskänkel o ta fram ytterhanden o inte trycka med ytterskänkel, väldigt svårt men ja tyckte de gick super bra. Han har en så go galopp asså framåt men ändå så otroligt snäll. Han gillar ja, om ja ska ha en häst ja den vara som Robin, känslig men inte för het. Kommer faktiskt sakna han sen även om han e som en marddröm i stallet, bits o sparkas.

Lite av min vecka de, bjöd annars på tårta i tisdags efter lektionen då ja åkte av förra veckan. Sen igår hjälpte ja även till när en hästtransport hade nästan kört ner i diket utanför stallet på vägen, halt så bilen kunde inte komma upp för backen men vi fick ur hästen efter lite om moment.

Sen har Jennie åkte hem igen, åker hem över helgen. Men nästa helg jobbar vi båda så de känns bra. Ebba kommer i morgon oxå, kanske blir en o annan vända Superstress. Sista gången ja ser henne innan ja åker hem.

De känns konstigt, trivs ju så jäkla bra så de känns jätte konstigt att åka hem då. Men ja vill ju jobba o tjäna pengar. Så de e svårt, men ja väljer rätt tror ja.

Inga hästar att pyssla om, inga mysiga stunder med katterna, inga goa kompisar, inga shettisar att fodra. Inget stall att gå till när ja vill. Ingen hopplektion, ingen gymkanalektion - hur kommer ja överleva??!!

Men har en vecka kvar här. Och jag kommer njuta varenda dag, bara att mocka kommer ja njuta. Ta vara på allt o göra det till den bästa veckan någonsin. Kan ju hoppas på de i alla fall.

På söndag kommer de en ny tjej, Sara. Hon ska vara här i 5 veckor. Trevligt med lite mer personer i stallet. Allt borde gå ännu snabbare då, eftersom jag kan allt utantill o Jennie kan väldigt mycket. Men har nog mkt kvar. Vill att de ska kännas tryggt att lägga över jobbet i deras händer. Så jag vet allt blir bra och ingen glöms bort.

Ne nu ska ja avrunda mig lite, behövde skriva av mig lite.

Hoppas ni får en bra helg, ja ska till Västerås i morgon o träffa underbara Zandra =)

Sen kanske de blir ett äventyr på söndag...säjer inte vad än..

Kram på er!!