Tanke hit och dit

Tankarna går fram och tillbaka, upp o ner och sedan tillbaka o fram igen. Blir lite små galen på dessa tankar men det brukar gå bra att skriva av sig dem. Hoppas det inte gör något!

Jag vill ju verkligen köpa häst till hösten, innan jag förhoppningsvis drar upp till Baståsen. Men om jag ska köpa häst måste jag ha ett jobb snart, har ett möte i maj jag ska gå på. Ett jobb i Oslo, det skulle fungera bara över sommaren så jag hoppas att det kan bli något där, hoppas. För vill verkligen bli hästägare, utvecklas som person, få bättre självförtroende, bli bättre inom ridningen framför allt, känna att jag har ansvar för något(viktigt för mig). Vet att jag kommer bli en utmärkt hästägare, känner det på mig. Men vägen dit är lång, tar ett steg i taget och håller tummarna!

Man ska ju göra det man älskar och ridningen älskar jag ju. Allt som hör till, mocka, gå upp tidigt varje dag, spendera många timmar i stallet varje dag, bli smutsig, blöt, svettig, höra hur hästen tuggar havre/hö på morgonen är bara helt otroligt. Och att känna att hästen är sin egen kommer bli något nytt för mig, men vet att jag kommer gilla det.

Men det finns också tankar som, kommer jag klara av en häst, är jag tillräckligt bra, har jag tillräckligt med kunskap. Om jag får svara vad jag tror så tror jag att jag ahr det. Visst har mycket att lära mig, men mycket kommer jag lära mig när jag blir hästägare.

Nu ska jag behålla mina tankar inom mig för allt kan inte skrivas här.

Nu väntas även maaat, tacooos står på menyn idag!

image description

Solar

Sitter ute på altanen och solar, bra med trådlöst bredband. Även om vårat inte alltid vill fungera. Nu börjar de även dra in moln, blir jag förvånad eller! Vill ha soool och värme, så man kan ligga ute o sola o bli brun!

Annars händer det inte så mycket, sökte två jobb för en liten stund sedan, inte i thn utan i gbg. Lika bra att söka längre bort eftersom man ändå inte hittar nått i den här staden. Bara chefjobb o dylikt. Men jag ser positivt, de kan dyka upp nått i den här staden med, hoppas ju på det!

Ska ta och betsälla resten av korten från 2006, så man kan börja sätta in de i albumet. Men det tar jag en regning dag då jag ändå inte har så mycket för mig.

Ska även försöka skriva klart om Afrika, de tar sin lilla tid som ni märker. Men har inte någon motivation till just det än. Försöker hitta lite men det är just nu svårt.

Tränade i morse och det var skönt att köra slut på sig, körde ett Indoor Walking pass och det är riktigt skönt även om det är jobbigt är det gött. Mer sånt tack!

Hoppas ni läsare är lediga idag eller slutar lite tidigare från jobbet.

I morgon är det 1maj och det känns konstigt må ja säga, redan maj. Var tar tiden vägen liksom.

Ja jag saknar ridningen, har lovat mig själv nu att boka in en privatlektion inom en månad. Jag måste få rida snart, klarar inte av detta längre. Har ju en plan inom ridningen och om jag ska komma in på hippologen nästa höst måste jag börja träna hårt nu! Börjat träna upp konditionen i alla fall, de behövs o jag ska börja rida på allvar!


jag och Seate en varm sommardag på en hoppkurs. Saknar!!

Min garderob

Lovade i förrgår att ni skulle få se hur det blev i garderoberna efter fixandet. Har tyvärr ingen före bild, lite synd, men ni ser på första bilden var det kan ligga hyllplan och föreställ er då dessa hyllplan fulla med kläder.

Är helt klart nöjd över min lilla garderob som jag har, men längtar tills jag får ett eget hus/lägenhet. Stor walk in closet ska jag bara ha asså!!

Nytt inför sommaren fick hänga + mina två kavajer, sommar väskorna framtagna, shortsen ligger framme och längst inne finns två lådor för bikini och skärp & några sjalar


Tjocktröjor till vänster och byxor till höger(inte alla utan de bästa typ), bakom finns tröjor som kan användas i sommar och lite kjolar och sånt. Sen fick skorna mycket plats. Hade jag haft en hylla på väggen i mitt rum hade mina höga skor flyttat dit. Detta är långt i från alla skor, lådorn är fulla med skor + att jag har fler par lite runt om i huset.


Andra garderoben, från vänster klänningar + nya kläder, ljusa galgar sommarkläder som sedan tas ner på hösten. efter det kofor, tröjor, skjortor.