Stallet

Fick Alina idag och får jag vara helt ärlig så börjar ja typ gilla henne, nu vet jag hur hon fungerar så det hjälpte mig jätte mkt...vi hade frida idag och inte linda för hon var sjuk..men frida är allt bra...
Alina gick jätte bra och jag gjorde fina galoppfattningar på henne, hon använde bakbenen så himla mkt, de kändes som hon bockade in i galoppen men de va kul, hon va inte lika motsträvig idag utan hon ville sammarbeta och det var jag glad för:)

Nu ska jag plugga lite och se på CSI sen ska ja gå o lägga mig för jag är så himla trööt..

Puss

Inget att göra!!

Sitter och har lektion, projektarbetslektion men jag har inget att göra, jo egentligen en rapport att skriva men jag orkar verkligen inte det..är så himla tröött och så måste jag veta hur jag ska skriva en också..det är mycket man ska veta när man ska skriva en rapport och rapporten ska ju också vara låång..jaja mitt mål är i alla fall att bli klar med den till sportlovet eller i mellan sport o påsklovet..det är nära men ändå så långt bort.

Ska rida ikväll och vill verkligen inte ha Alina, vill ha Alegia - 3årningen som jag red i torsdags:) gillar henne så himla mkt..skulle gärna vilja rida henne mer och så.. vill fatiskt ha olle men de kommer ja ju inte få..jaja de blir nog bra i alla fall:) haha kanske inte alls...vill ha en rolig häst som inte är tråkig att rida typ Alina..

Skulle fatiskt vilja ha Saeta, har ju bara hoppat henne så det vore trevligt att rida dressyr på henne..hon verkar så mysig o allt:)


Puss hörs sen

Glömd rubrik!!

Sov hos zandra igår o vi såg på Tomb Raider, båda två.. de var jätte bra och de skulle jag gärna vilja ha:) sen åt vi chokladpudding och jag älskar det:) de e ju så himla gott.. sen idag har ja pluggat som vanligt..men men om man vill ha bra betyg så..

Sen måste jag ner till stan denna veckan o skriva in mig på körskolan (skulle gjorts föör länge sen) men nu måste ja ner och sen måste jag ta ut kort, vet bara inte var ja ska börja, nu vid 2009 eller 2007 och gå frammåt, hmm men ja tror ja börjar med 2009 de känns bättre:) fast då komemr ja inte ta ut alla korten haha för de har ja inte råd till men kanske halva 2009..får se hur ja gör..hmmPuss