Mycket jobb

Nu var det ett tag sedan igen som jag bloggade.

I söndags efter jobbet kom pojkvännen och hämtade mig och sen tillbringade jag mina två lediga dagar med honom igen. Man får passa på medan han är hemma och det var riktigt jobbigt att säga hej då igår. De dröjer ett tag nu, sisådär 7 veckor tills vi ses igen. Alldeles för länge och jag längtar redan hur mycket som helst. 

Blev två dagar med mycket bad, glass och mys. Helt underbara dagar och nu kan jag inget annat än bara längta tills det är vi två igen.

Igår kväll blev de jobb och nu snart väntas jobb. Två mindre i personalen ikväll vilket kommer bli jätte jobbigt och tufft. Men de fixar vi nog på ett eller annat sätt. Måste bara tänka på att dricka vatten för känner av att jag druckigt för dåligt nu igen. Samt att huvudvärken har kommit tillbaka och så har även min rumskompis blivit sjuk och dragit här ifrån. Jag hoppas inte på att bli sjuk jag med för de skulle bara vara jobbigt. 

Nu bara 2,5 vecka kvar här ute och tiden har gått så grymt fort. Men rätt skönt att vi går mot slutet nu för vi alla är riktigt trötta och slitna.

Saknar Halmstad en hel del och dessa små mysiga gator. Men mest av allt saknar jag pojkvännen.


Kommentera här: