Nytt golv och ny kurs

Tentan inskickad och första veckan på del 2 i svenskan är avklarad. Mycket har hänt sedan jag skrev här förra gången och vi har lagt golv i köket och i hallen. Lite spontant blev det även om vi har pratat om det länge så har vi inte tagit tag i det. Nu fattas det bara en rad kvar vid ytterdörren samt lister överallt sen är det klart. Blir riktigt fint tycker vi båda. Nu ska jag leta efter en ny matta till köket bara.
 
I veckan har det snöat extremt vissa dagar, så klart mest den dagen jag skulle till skolan/doktorn och skolan igen. Så att cykla på oplogade vägar med en isande sidvind som gör att man skulle kunne köra av cykelvägen hela tiden var inte lätt. Men jag hann till skolan, till doktorn och till skolan igen. Hos doktorn gjorde jag en MR (magnetröntgen) på mitt högerknä, så på måndag får jag veta vad som kan vara orsaken till att knät låser sig. Det var inte det lättaste att ligga still med knät i 20 minuter men hon fick bara ta om en bild. I torsdags var jag och några tjejkompisar från skolan på ullared och det blev några fynd där. Bland annat en lampa till köksfönstret och en brödkorg + en massa annat. Mest små saker som jag är behov av, tandkräm, deo, diskborstar mm.
 
Julen är nästan bortplockad här, bara julstjärnan kvar i vardagsrumsfönstret, men vi är på jakt efter en ny lampa dit med, då vi båda tröttnat på de vi hade innan jul.
 
Nu ska jag återvända till att vara social med han här hemma. Filmmys väntas.
 
Vårt nya trägolv - vi är så nöjda!
I torsdags när jag var på väg till biblioteket för att möta tjejkompisarna. Så fint med det vita på trädena och dimman var helt perfekt.