ändrade planer igen

Ändade planer igen, när man vart som lyckligast och mest förväntansfull kom det där mailet som jag inte trodde skulle komma. Jag fick panik och ringde hem med gråten i halsen, det skulle inte bli någon utbildning till hösten. Av åtta som blev antagna var det bara 4 som tackade ja, så skolan bestämde att det inte skulle bli någon utbildning. Nu känns det som att man inte kom in på fotona utan att vi var nog bara åtta som sökte utbildningen. Vilket känns rätt tråkigt det med men ännu tråkigare att det inte blir någon utbildning då jag såg fram emot den riktigt mycket och det var en av mina drömutbildningar. Jag var riktigt arg, ledsen, frustrerad när jag fick reda på det och nu har det gått kanske en vecka sen jag fick veta det och har accepterat som det är. Livet går vidare även om det är surt, men har en 4 årig lärarutbildning framför mig på högskolan i Halsmtad (om jag kommer in, svar om en vecka).
 
Så nu byttes vandrarkängor och sovsäck mot dator och överstryknigspennor på inköpslistan istället. Jag tror det kommer bli jätte bra, jag känner mig redo för högskolan men är samtigt nervös över hur alla uppsatser ska gå. Då jag inte hade det lättaste i gymnasiet när de skulle skrivas, svårt för det helt enkelt. Men nu ska det gå och varje kurs är ett mål inom ett stort mål och inom varje kurs finns det små mål med. Jag ska klara detta helt enkelt.

Jag och Anders har lite planer på vår lägenhet med, lite nytt golv och så ska hallen målas (han gillade den färgen som jag hittat, hurra). Vi var på ikea igår och en spegel samt ett skoskåp till hallen köptes + lite mer såklart. Kommer bli riktigt bra när vi får lite färg i hallen, golvet bytt och en ny hatthylla (den vi har nu är från stenåldern känns det som). Sen ska en hylla in i köket med + att jag ska orna upp i min garderob så jag kan ta med mig mer kläder till hösten. Jag gillar våran lägenhet, den är liten och mysig. Perfekt för oss två även om jag hade velat haft en två egentligen så är den väldigt bra ändå.
 
Idag åkte Anders upp till Stockholm för att gå högvakt, så får ha lägenheten för mig själv till nästa vecka någon gång. Ska bli en tripp hem för att sen få sällskap ner av syster som ska stanna och göra Halmstad nästa vecka. Kommer bli så roligt och vädret ser ut att bli riktigt varmt och skönt med nu till helgen.
 
Ett litet rådjurskid som vi hittade i ett dike på midsommar. Så litet och så gulligt!!!