16 dagar kvar

Jag flyttar snart, Jag flyttar snart. Vet inte hur jag tänker på den saken egentligen. Det är de här jag har väntat på så jäkla länge, att få en praktikplats men nu känns det konstigt.
Om 16 dagar flyttar jag, fatta 16 dagar, de är inte alls lång tid. Hur ska jag hinne med allt jag vill göra innan. De här 16 dagar kommer gå jätte fort. Så fort så att ja står här samma vecka och inget är fixat. Måste packa, men vad och i vad.

Vill träffa så många innan jag åker, eller om de vill träffa ming förstås. Sabrine måste jag träffa någon dag, annars vet ja inte vad jag gör. Zandra måste ja oxå träffa och de gör ja i morgon men ja måste träffa henne mer. Malin vill ja ox träffa men du är ju bara hemma på helgen så vi får försöka fixa de på nåt sätt. Om inte när vi fått den nya bilen så kanske ja kan åka ut till dig över en kväll eller natt.
Josefine och Kajsa kommer jag träffa på jossans fest så de e inga bekymmer, men jag skulle vilja träffa dem någon mer dag, får göra upp en schema känns det som ju. Oj oj nu blev de mkt.

Jag är i alla fall nästan klar med det hemliga projektet och den har jag ett till som jag gärna vill fixa innan jag far men får se om ja hinner.


Två hela veckor har jag kvar här i trollhättan. De är inte alls länge ju.
Måste ringa frisören oxå - håret e trasigt värre, klyvna toppar och gud vet vad liksom.

Ne nu ska ja fortsätta med det hemliga:P


Kram