Gävle

Fredag: Då bar det av till gävle då...när vi kom dit så grillade vi o gud va gott de va...tog lite kort på blommor o katten Assar..

Lördag: Vi åkte till Ockelbo och gick i en stor trädgård..mkt fint va det där o tog massa kort på blommor o en lite groda..på kvällen åkte vi in till gävle centrum o åt på en resturang...mkt good mat hade de där..

Söndag: Vi åkte ut till kusten o östersjön...mlr blåbär fanns det o skogen o en himla massa mygg..har typ fått åtta myggbett på två dagar nu...uuch...när vi satt på stenarna var det en LITEN fisk som spelade död ett tag o sedan simmade ett tag o spelade död ett tag...konstig fisk de där..regnet kom efter ett ta också...uuch igen

Måndag: vi åkte från Gävle till Härnösand där vi ska bo på ett vandrarhem..de va helt okej..annars gjorde vi inte så mkt..

Tisdagen: Vi åkte till sollefteå för att titta på där syrran ska bo...den va fin och hade gjorts om till att två stydenter ska bo där så en till tjej ska bo där till..det blir nog bra...sen åkte vi till svergies näst högsta vattenfall..mkt fint va de där...o ja ville att vi skulle ta en tur på islandshästar men de ville ingen annan..tråkiga de e...

Onsdagen: vi åkte till Skuleberget..när vi satt i liften upp skickade Josefine ett sms till mig o sa att ponnysarna skulle säljas o ja bara VA??ja o de va då sant o sedan fick jag höra att en viss person fått Cancer också o ja bara NEEJ..stackars henne säger ja..hoppad de inte allvarligt..men nog med hemska nyheter...vi gick till grottan på skuleberget o ja man kan bara säga GÖR INTE DET!! de va skjukt jobbigt o skit varmt o brant va de så man va ju tvungen att koncentrera sig på varje steg man tog...uuch....sedan åkte vi till kusten o åt fisk o stuvad potatis o gud va gott de va:)
Sen stannade vi till o tog kort på höga kusten bron..

Torsdag: Satt i en Bil för att åka hem..kom hem typ halv ett på natten..o då va ja trööt

Mer bilder kommer sen!!
Assar