De första julklapparna

Solen lyser ute och jag håller på att slå in de första julklapparna, dessa ska skickas iväg till USA inom kort så de kommer fram innan jul. Blir lite små paket till mina underbara tjejer i Kalifornien som jag sakna något kopiöst.
 
Idag blir det att söka lite jobb och sen vid halv tre tar jag bussen till jobbet så ikväll väntas de jobb. Det ska bli rolgit att jobba igen efter litet uppehåll från jobb och dylikt. Nu är min förkylning på väg att försvinna, äntligen liksom. Jag har bara haft den i en hel månad nu så tycker det är dags att den flyttar ur min kropp nu. 
 
I morgon bär det av till Halmstad och jag längtar så jag håller på att bli tokig, distansförhållande är då inte roligt och att inte kunna träffa varandra så ofta som man egentligen vill är jobbigt. Men vem vet, snart kanske man har ett jobb i Halmstad och ingen annan än jag kommer bli super duper glad då eller jo Anders förstås med. Kommer bli en riktigt bra helg detta och jag kommer njuta att vara med den personen jag älskar. Få pussa på han när man vill, krypa upp bredvid han i soffan och låna lite av hans värme, mys på hög nivå här!
 
Men först blir det lunch, jobbsökande, buss till jobbet, jobba, hem, sova, packa och sen ta tåget ner.