Frost och julmarknad

Tänk att det redan gått en vecka, nu tycker jag tiden får stanna av lite så man hinner med allt man måste göra. Denna veckan går vi i skolan fyra dagar och heldagar varje gång, jippi känner jag för det. Men en eftermiddag går åt till grupparbeten och sen den lediga dagen går också åt till grupparbeten. Allt man behöver göra utanför skolan har jag planerat in nu med och det känns bra att ha lite mera koll på allt. Mycket att läsa och vet inte riktigt var man ska börja bara. Sen har vi även första advent nästa helg, så lite inför det ska fixas med + att Anders åker iväg på jobb på onsdag och en vecka frammåt. Kommer bli ensamt här i lägenheten om kvällarna då men har lite planer inför helgen i alla fall vilket känns bra.
 
Denna helgen har varit riktigt bra, i fredags kväll blev det fika hos Anders syster + sambo. Hon hade gjort en riktigt god blåbärspaj och vi satt och pratade hela kvällen om allt. Igår åkte jag, Anders och Sofia ut till Kobergs julmarkand och gick runt där tills tårna var som isbitar. Köpte en tomte, hallonglögg och hallonsirap bland annat. Sen blev det middag hos Anders föräldrar innan vi åkte in till stan och gick på bio. Hunger games, sista delen och åh vad man längtat och ja den var riktigt bra! Nu skulle man vilja se alla i rad ungefär för kommer knappt ihåg något från de första. Idag blev det lunch hos mina föräldrar innan vi styrde mot Halmstad och vad skönt det var att pka när det var ljust ute. Här i Halmstad är det snö, eller lite snö! Men det lär väl töa bort inom de närmaste dagarna.
 
Och på tal om bilden nedanför så har frosten kommit hit! Jag älskar det och vi hade med våran gamla badrumsspegel och det blev riktigt coola foton ute.
 
Nu ska vi se mysa framför en bra film innan de är dags att sova.