Vilken dag!

Sitter just nu och käkar lite cornflakes med mjölk. Jobbar kväll då min värdmamma varit på middag hos barnens farmor. Skönt att få lite i magen innan man går och lägger sig sen med.
 
Dageb har varit riktigt varm, varmare än normalt och då tänkte jag självklart dra med Catie på en promenad efter skolan. Till Blackie, en häststaty som finns här i Tiburon och så gick vi en promenad på strandpromenaden tills vi kom till en lekplats. Ingen skugga, ingen blåst, lite vatten i vattenflaskan och mycket sol. Catie skötte sig bra, vi lekte restaurang gång på gång. När jag tyckte att vi fått för mycket sol och vattnet var slut drog vi oss tillbaka till bilen. På vägen hem hämtade vi även upp Taylor.
 
Hemma så blev det baddags för Catie och läxor för Taylor. Sen blev det cheerleding för Taylors del och jag förberede middagen och Catie lekte med iPaden. Hämta Taylor, äta middag, måla med vattenfärg och det blev färg överallt. Sen blev det nattning och nu sitter jag här. Har en sovande Molly på golvet bredvid mig.