Helgen!!

Igår kväll gick ja o Ebba ner till Sannas stuga - 300 meter från stallet, tur att Ebba hade lampa på mobilen annars hade vi väl ramlat ner i något hål eller nåt. Hos Sanna åt vi korv o pommes, mkt gott och sedan åt vi efterrätt, en bakelse som jag o Sanna hade köpt på Maxi tidigare på dagen. Sen såg vi Sherlock Holmes och den var bra men lite svår att fatta ibland men Ebba förklarade ibland också. Sen när filmen var slut gikc vi tillbaka upp till huset i värsta mörkret, tur att vi hade lamporna på mobilerna asså för vi skrämde upp varandra ibland asså, Ingen ville gå sist när vi kom till huset o båda ville vara först in genom dörren. De var en trevlig kväll och Ebba e en stört skön tjej.

Idag har ja sovit eller vaknade när alla andra gick upp o de va vär vid sju. Somnade som tur var om och gick upp vid nio sedan. Idag var det klubbhoppning så ja skulle ut o titta på de hade ja tänkt mig. Så ja gjorde mig snabbt klar och gick sedan ut. Roligt att se de som var med att hoppa och det var en som ramlade av, sista hästen ut i sista kategorin. Men hon klarade sig allt bra, hon hade lite ont i lillfingret men hoppade upp o hoppade de två sista hindrena igen.

Sen har ja suttit här inne vid datorn, såg filmen Juno för en stund sedan. Den var riktigt bra och rekomenderar den verkligen. Den gick på fyran förra lördagen men då såg ja den inte.

Ikväll blir de väl tv om ja hittar något, mat vet ja inte än. Orkar inte laga ihop något egetligen men är väl så illa tvungen kanske.

I morgon blir det till att vila och dricka mycket, har nämligen fått ont i halsen. Vill inte bli sjuk, vill verkligen inte bli sjuk. De e så tråkigt och jag måste ju jobba liksom. Ne så i morgon blir det till att vila och så.

Känner även att ja spinger på toaletten hela tiden, som om ja dricker exsagt hela tiden..

Nu sitter man o pratar med mamma i telefon.

Ska nog försöka avrunda här nu, har suttit här vid detta inlägg i säkret 30 minuter nu.

Kram kram

Bild på stallet och bakom finns ridhuset.