Brödbak, plugg, matlagning

Tänk att snart har denna helgen också gått, sista som 23 åring med. Hjälp liksom, fyller år på tisdag!! Åldersnojan har kommit känns det som. Tiden går så fort och hade gärna kunnat bli 24 men också helt klar som lärare då. Tänk om man kunde pausa åldern på sig själv och andra men att utbildningen går fort så man kan få börja jobba någon gång.
 
Jag hade en riktigt bra dag igår. Jag fick jätte fina röda rosor av Anders och åh vad jag älskar att få blommor. Det är något speciellt tycker jag. Vi gick ut och åt på kvällen på ett ställe som heter Pinchos. Tapas restaurang och jag har varit på ett av deras ställen i Göteborg med Sofia och åh vad god mat de har. Vi tog en drink var och min var smaksatt med godispersikor och var helt underbar. När vi var mätta och belåtna gick vi i regnet hem och väl hemma var man som en dränkt katt. Inget paraly här inte. Sen fortsatte vi med film och mys hemma.
 
Idag är stora läsa svenska litteratur dagen eller var, jag har läst igenom de sidorna vi skulle ha förutom i den boken jag fortfarande inte fått hem än. Så det känns bra. Fast jag har inte direkt sträkt läst i böckerna då jag har bakat bröd havla dagen och lagat köttfärspaj andra halvan. Men brödet blev hur gott som helst och Anders tyckte det var jätte gott med, hurra liksom! Så om de var så effektiv läsning vet jag inte riktigt men ska läsa igenom det i morgon förmiddag tänkte jag. Nu håller vi på att tvätta, jag förbereder inför morgondagen och Anders spelar. Lite senare blir det film och mys igen.
 
Drinkarna från i lördags med en kantarelltoast och min efterrätt. // Brödet jag bakade idag!!
 
 

Kommentera här: